Начало КЛЮКАРНИК НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА КАКВО Й ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА! ДЕСИ ЦОНЕВА СТАНА...

НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА КАКВО Й ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА! ДЕСИ ЦОНЕВА СТАНА МИШЕНА НА ОПАСНИ БАНДИТИ!

195

Деси Цонева се превърна в поредната жертва на наглите телeфонни измамници.

Дъщерята на покойния Митко Цoнев Деси Цонева сподели в социалните мрежи поредното си неприятно преживяване. Вчера тя е получила съмнително обаждане от телефонни измамници, което я е изкарало извън нерви.

Сутринта чаровницата имаше участие в предаването на Гала „На кафе“. След това се отправила към дома на родителите си в Бояна.

Скоро след това получила обаждане. Мъжът от отсрещната страна на телефона й заявил, че е от Национална сигурност. Деси Цонева научила с изненада, че била в някакъв списък с известни личности, които са потенциални жертви на телефонни измамници. Разбира се, тя не се вързала на номера и последвала цветуща канонада по адрес на човека, който искал да я метне с крупна сума.

Още повече водещата се вбесила от факта, че пред къщата се навъртал подозрителен тип. Той явно чакал Деси Цонева да лапне въдицата и набързо да прибере желаната сума. „Сега като се мисля колко са нагли тия и ме хвана яд, че не взех едно дърво и му разбих тимберицата на тоя долу“, заяви бясна тя.

Щерката на Митко Цонев е категорична, че няма да остави нещата така. Камерите пред къщата са заснели както мъжа, така и паркиран автомобил, в който е чакала жела. Тези кадри ще бъдат предадени на полицията, за да може да се намерят измамниците, пише pik.bg.

Докато Деси Цонева не се е вързала на номера, то баба й миналата година бе ужилена жестоко при подобна схема. Тя се раздели с 8 бона и златни бижута. Загубата щеше да е още по-голяма, ако служителите в банката не се бяха усетили, че става въпрос за измама и тя бе изтеглила и спестяванията си от сметката.