Начало КЛЮКАРНИК Стана ясно защо Гала не води На кафе вчера и днес- причината...

Стана ясно защо Гала не води На кафе вчера и днес- причината е дъщеря й!

287
Сподели

След като вчера и днес всички зрители се чудиха защо Гала и половинката й Стефан не водиха предаването „На кафе“ се появиха много спекулации относно причините.

Тяхното място в ефира бе заето и в двата дни от Зейнеб Маджурова, както и от две екранни двойки – Мира Радева и Ивайло Станчев , и Димитър Рачков и Кремена Халваджиян.

Тощу-що двамата се включиха пряко в предаването и обясниха, че причината е свързана с тежка операция на дъщерята на Гала – Мари. Момичето е имало сериозен проблем с рамото и се е наложила операция.

Хирургическата интервенция е била изключително тежка, а сега й предстои дълго възстановяване. Проблемите на Мари са били още от ранно детство. Гала и Стефан благодариха на екипа на д-р Йовков. Операцията е преминала успешно.

„Опериращият лекар каза, че дъщеря ми вече е добре. Не мога да не благодаря на всички, които се грижеха за нея, особено на доктор Йовков. Операцията е доста тежка, тъй като Мари е с една слабост на съединителната тъкан. Още като малко дете й се вадеше лакътната става. Спомням си как веднъж щеше да падне и аз я хванах за ръката и тя й се извади. Има лабилност на ставите. В случая оперираха раменната й става. Тя има най-много движение в човешкото тяло. Изваждането й обикновено е придружено с особено силна болка, при нея няма болка, може би заради проблема й. Сега хванаха тъканта, която държи рамото с някакви скоби, които държат ставата да не излиза от гнездото. Предстои дълго възстановяване, трябва да я гледаме като бебе, тя е с шина. Забрани да я показваме“, каза Гала.

От утре двамата се завръщат в ефир, но ще водят в домашни условия.

 

Източник: За жената