Начало ЗДРАВЕ Тъкмо закрепих дисковата херния и почнаха болките в коляното! Благодаря на жената...

Тъкмо закрепих дисковата херния и почнаха болките в коляното! Благодаря на жената от Павел Баня, че ми каза за тези семена

201

Болката в коляното ( сухожилията ) може да се появи внезапно на всяка възраст, поради различни фактори, като например наранявания, наднормено тегло, прекомерно физическо натоварване или дори без причина.

Най-важното нещо за това заболяване е, че ако не бъде лекувано незабавно, болката и дискомфортът ще станат все по-интензивни. Днес искаме да ви покажем страхотно естествено лечение за болка в коляното и регенерация на сухожилията .

Вижте как да подготвите естественото лечение за болката в коляното, което само за няколко дни ще прекрати болката ви.

Семената, които ще ви помогнат да се отървете от болката в коляното

В случаите, когато болката в коляното се причинява от злополука или нараняване, факт е, че трябва да посетите Вашия лекар, за да Ви предпише подходящо лечение.

Но ако болката ви не е причинена от нараняване или злополука, мощните семена, които ще ви покажем по-долу, ще бъдат в състояние напълно да се справят с болката в коленете.

Това са сусамовите семена , които имат отлична хранителна стойност и високото съдържание на калций.

Сусамовото семе е един от най-добрите естествени източници на калций, независимо дали е чисто биологично, а не минерално, както се среща в хранителните добавки и други храни.

Само малка част от семената (100 грама), обелени и изсушени, съдържат хранителна стойност от 1200 мг калций и 500 мг магнезий.

Редовната консумация на това прекрасно семе спомага за намаляване на риска от остеопороза, особено при жените.

Естествено лечение на болка в коляното и регенерация на сухожилия

Ето как да подготвите мощна естествена терапия за болка в коляното, базирана на сусам.

Съставки:

-4 супени лъжици семена от сусам -2 супени лъжици неароматизиран желатин -8 супени лъжици ленено семе -200 грама мед -40 грама тиквени семки -3 супени лъжици стафиди

Подготовка:

1.

Измийте много добре всички семена. 2.Добавете всички съставки в блендера и смесете. 3. Изсипете получената смес в купа и я съхранявайте в хладилника. 4.Взимайте по една супена лъжица от това мощно природно лекарство за болка в коляното преди закуска и друга преди обяд.

С течение на дните, вие не само ще забележите как болката в коленете ви изчезва, но също ще почувствате ясно как вашият хрущял и сухожилищата стават по-силни.

Това естествено лечение на болката в коляното е изключително добро и полезно за вашето здраве, така че изобщо няма да ви навреди.

 

Източник: За жената