Начало ВЕСТИ Тя не е пропуснала нито едно погребение през последните 14 години-Старица посещава...

Тя не е пропуснала нито едно погребение през последните 14 години-Старица посещава погребенията на непознати хора-Ето защо го прави

188

Тя не е пропуснала нито едно погребение през последните 14 години. Старицата на 65 години е известна с това, че отива на всяко погребение в град Слау, Англия и причината е невероятно банална – да яди и да пие.

След като мине през семейните съболезнования и изпрати починалия, Тереза Дойл се ​​“нахвърля“ върху яденето и пиенето, което семейството носи.

Тереза се придвижва с велосипед всеки път. Тя се излиза от дома, облечена в нормална рокля, след което се облича черно по средата на гробището и отива в параклиса, казват съседите й. Но старата жена не се интересува от това.

Маргарет Уайтхед наскоро погреба дъщеря си и остана в шок, когато видя една непозната жена да се разхожда сред опечалените на погребението. Тя казва, че Тереза ​​се скарала с нея по време на съболезнованията.

– Яде, като невиждала! Накрая тя напълни чанта за храна, седна на велосипеда и си отиде, казва Маргарет, и добавя, че старата жена била разочарована от едно погребение, защото не дали нищо за ядене.

 

 

Източник: За жената