Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт разбира, че Нур има сключен брак...

Днес в Сега и завинаги: Ийт разбира, че Нур има сключен брак с Джамал

406
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (4-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Ийт се сбива с Лудия Джамал. Иджлял и Таяр се намесват.
Чичото на Нур гони младежа. Нур е отчаяна. Хафизе я прибира вкъщи. Айкюл твърди, че Нур има сключен религиозен брак с този младеж.

Ийт без малко да катастрофира. Ядосан, спира в края на пътя. Хафизе разказва, че имамът е сключил религиозен брак между двамата с поставен пистолет на челото. Таяр обвинява момичето, че само е извикало лудия. Мерт се прибира и търси Нур. Иджлял настоява Ийт да каже какво общо има с този луд, който е съпруг на Нур. Докато пита, Иджлял припада в болницата. Айкюл се ядосва на племенника си, защото се страхува дъщеря й отново да не изпадне в кома. Когато Джелял е искал да сключи религиозен брак с Нур, той я е отвлякъл и заставя имама да го направи под дулото на пистолета. Лекарят казва, че Иджлял е добре, но не трябва да се стресира. Айкюл отново критикува Ийт за лъжата на Нур. Назан коментира с Ярен случката между Джамал и Ийт.

Нур чува разговра между двете. Ярен отива в дома на Хафизе. Казва пред Емин, че нещо в кухнята мирише. Младежът й отвръща. Иджлял настоява да научи истината защо Ийт се е сбил. Той отговаря, че се е изнервил. Елмаз също научава от Хафизе за случката в имението. Синан настоява Нур да му разкаже за лудия. Тя си премълчава. Назан казва на Таяр, че е нарушил споразумението им. После настоява Джамал да дойде през нощта и да вземе момичето. Хафизе пита мъжа си защо му се е скарала Назан. Елмаз съобщава на Джахит, че този мъж е освидетелстван, но не знае цялата история около религиозния брак на братовчедка си. Иджлял вика Нур да си поговорят за случката. Айкюл се опитва да осуети този разговор. Ийт вика Таяр, но казва на Нур да отиде при езерото и да го изчака. Таяр разказва на господаря си, че Джамал е младеж от техния край. Ийт се ядосва и казва на слугата си, че иска да се срещне с този Джамал. Ийт пита Нур какво е станало. Тя му отговаря, че този младеж е от техния край. Ийт е бесен от ревност. Пита любимата си защо си мълчи, докато този лудият идва в неговите земи и претендира за нея. Мерт отново се опитва да покаже рисунката си на майка си. Иджлял му се кара. Айкюл се намесва. Опитва се да успокои Мерт и дъщеря си. Нур не иска да каже нищо. Ийт ѝ казва да замълчи и тя млъква. Ийт е разгневен. Пита Джамал за положението на Нур, но не му дава да говори, а го гони от стаята. Айкюл иска да поговори с племенника си, но той не иска. Тя му припомня, че са забравили кои са. Ийт я гони, но Айкюл е инат. Продължава да злослови срещу Нур. Използва тези неща, заявявайки, че Нур го е излъгала. Ийт е раздвоен и е бесен. Нур се страхува. Братовчедка ѝ се опитва да я успокои. Двете виждат през прозореца, че Ийт тръгва с мръсна газ. Таяр обяснява на лудия какво да направи, за да не предизвика още веднъж гнева на Ийт. Умолява лудия да изчака още два дни преди да действа. Иджлял се събужда през нощта и отива да види сина си. Вижда снимките в стаята му и разбира колко много я обича Мерт. На сутринта Нур излиза рано на разходка в градината. Айкюл заварва дъщеря си в стаята на дето. Иджлял казва тихо, че не може да му бъде майка. После пита Айкюл къде е Ийт. Ийт се прибира. Нур го вижда и отива при него… Иджлял не вярва на майка си и отива да провери, къде е съпругът ѝ…

 

Източник: За жената