Начало КЛЮКАРНИК Ето какви скъпарски подаръци за над 50 бона получиха Волен и Деница...

Ето какви скъпарски подаръци за над 50 бона получиха Волен и Деница за сватбата си (снимки)

102
Сподели

Сватбата на Волен и Деница Сидерови категорично ще се запише като ВИП събитието на годината.

Лидерът на „Атака” успя да събере на едно място целия политически елит и на една маса да седнат непримирими политически опоненти като Драгомир Стойнев от БСП и Магдалена Ташева, която беше острият език на Сидеров в пленарната зала години наред.

 

Всички смесени чувства обаче бяха оставени на заден план, тъй като добрата енергия и пожелания бяха за новото семейство.

Волен и Деница сключиха първо църковен брак, а след това – граждански.

Сватбата започна в църквата „Св. св. Кирил и Методий” – святото място, където са кръстили сина си – малкия Волен-младши. След пищната църковна церемония, която можеха да наблюдават освен гостите, а и обикновените граждани, всички отидоха в ресторанта. Там вече Сидеров и любимата му се подписаха и пред държавата и така официално станаха семейство.

Дойде ред и на поздравите, които младоженците решиха да съчетаят със събирането на подаръците. По тяхно желание гостите трябваше да дадат пари, които семейство Сидерови да дари на храма, в който са се венчали.

Като се има предвид какви гости присъстваха на сватбата, определено можем да кажем, че Волен и Деница ще могат да направят ако не цялостен, то поне частичен, но доста добър ремонт на цялата църква, което е наистина похвално.

Не един и двама гости обаче се отчетоха и с други дарове, и то все лъскави. Бившият министър на културата Вежди Рашидов, който е приятел със Сидеров повече от 35 години, го дари със своя картина, която едва ли струва по-малко от 10 хиляди лева. Творбите на Рашидов са ценени по целия свят, поради това не са по джоба на всеки.

Друг близък приятел на патриота младоженец пък сподели, че го е дарил със 100-годишна икона, която да закриля цялото му семейство.

Един от най-оригиналните подаръци обаче беше този на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Лидерът на ВМРО не изневери на стила си и подари на своя приятел и политически партньор военна каска, която Волен с удоволствие си сложи.

Това, което направи впечатление, е, че като за един истински ценител на изкуството, гостите се бяха постарали да подаряват предимно икони и картини с висока стойност на Волен Сидеров. По груба сметка само подаръците са на стойност над 50 бона, но пък за младоженците са безценни, тъй като са им подарени с много любов на този специален за тях ден.

 

Източник: За жената