Начало КЛЮКАРНИК ЗРИТЕЛИТЕ СЕ ВИДЯХА В ЧУДО! ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В КЪЩАТА НА...

ЗРИТЕЛИТЕ СЕ ВИДЯХА В ЧУДО! ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР ВЕЧЕ МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!

110

В Къщата на „ВИП Брадър“ няма миг спокойствие

Скандалите в Къщата на „ВИП Брадър“ не стихват. Енджи Касабие се нахвърли на Мария, малко преди тя да напусне шоуто. Диетоложката скочи на пайнерката заради няколко ябълки. Блондинката помоли певицата на тръгване да си вземе ябълките от нощното шкафче, защото са започнали да миришат.

 

Мария не остана длъжна на Енджи и заяви в прав текст, че е възмутена от нея. Пайнерката допълни, че от два дни диетоложката събира багажа на другите и това е неуважение към тях.

Мария допълни, че това е просташка история и подобно поведение е недопустимо. Тя добави, че всички в Къщата са едно цяло, при положение че делят една и съща баня.

Певицата заяви, че след като тя е събрала багажа си, Енджи Касабие е започнала да разпростира своя. Мария заяви, че с оттеглянето й диетоложката си е отдъхнала, виждайки че една силна личност напуска формата.

Певицата допълни, че напускането й е възможност за Енджи Касабие да заеме нейното място.

Ливанката се опита да се извини. Но Мария не я изслуша и продължи да обяснява, че е безкрайно разочарована от нея. Пайнерката допълни, че от сутринта слуша съквартирантката си как обяснява на Ваня, че това е нейната стая. И нито веднъж не е споменала, че това е стаята на всички.

Мария припомни на ливанката, че й е отстъпила по-голямата част от нощното шкафче. Същата е била ситуацията й в банята – Енджи Касабие окупирала по-голямата част от нея, а Мария държала вещите си в несесер, пише Хот нюз.

Следва скандал между шеф Петров и Мегз. Той заяви, че дизайнерката е луда и постоянно плете интриги. Когато готвачът намеси и майка й в скандала, Мегз избухна. Дизайнерката заплаши, че ще подаде сигнал за космите и хлебарките в ресторанта му.

Джулиана Гани сподели с готвача, че Мегз посяга на майка си пред очевидци, допълва още изданието./bradva