Начало КЛЮКАРНИК Какво се случва с красавицата Диляна Попова? Направо изуми всички с външния...

Какво се случва с красавицата Диляна Попова? Направо изуми всички с външния си вид, чак се притеснихме (снимка)

196

Диляна Попова се води за секссимвол, но едва ли мъжете ще я приемат така, ако я видят без грим. Оказа се, че актрисата изглежда като всяка втора жена у нас, когато не е намазана с грим и няма прическа, видя HotArena.

Папараци на „България Днес“ забелязаха Попова, преди да отиде да се разкраси в един от най-елитните салони в столицата.

Облечена неглиже с бяла широка тениска и дънки с навити крачоли, актрисата бързо излезе от дома си и се насочи към колата си. За да се прикрие още повече, Диляна бе сложила и тъмни очила. Попова бе хванала косата си, а бретонът й бе разделен.

Външният й вид бе доста семпъл и хората около нея дори не я загледаха, както се случва по принцип.

 През цялото време Диляна бе със слушалки в ушите. Използва ги, за да говори по телефона. Разговорът на Попова бе много дълъг и напрегнат, като тя го продължи, дори и докато шофира. Впечатление направи, че тя говори със слушалки и спазва закона. След като пристигна в салона, манекенката актриса набързо влезе в него и остана там няколко часа. Все пак Диляна трябва да се приведе във вид, в който хората са свикнали да я виждат. Освен това актрисата има доста участия напоследък. Тя ще играе в мюзикъла „Оркестър без име“, а отскоро започна и снимка по филма „Революция Х“. По време на разходката си Диляна бе без най-любимия си човек – Борил. Попова използва всеки удобен момент, когато малкият е на детска градина, за да върши задълженията си. След като го забере, тя прекарва цялото си време с него и не се отделя от Борил.

 

Източник: За жената