Начало КЛЮКАРНИК Новият Женски хороскоп за месец октомври 2017 – Звездите предвиждат добър месец...

Новият Женски хороскоп за месец октомври 2017 – Звездите предвиждат добър месец за Близнаците, успех на Лъвиците

256

Добре дошъл, октомври! Очакваме новият месец да ни донесе положителни събития. И според звездната карта такива няма да липсват.

Дами, подгответе се за промени. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския хороскоп, подготвен от екипа на az-jenata.bg.

Жената Овен

Успехът на всяка дама се състои в способността ѝ да комуникира с хората, без да навреди на чувствата на другите. По своята същност Овенът има силна енергия, която през октомври ще започне да „кипи“ и може да изгори някого случайно. Прекрасни дами, трябва да се изразявате, да покажете на какво сте способни, без прекалено много притеснения. До 22 октомври ще се радвате на подкрепата на Слънцето. Бъдете смели, оригинални и уверени.

Жената Телец

Жените родени под знака на Телец ще трябва да се справят с негативната енергия на Юпитер. Не подценявайте влиянието на космическия гигант, който ще се опита да ви лиши от най-важното оръжие – интуицията. Планетата на строгостта и реда, ще изисква от вас да бъдете в пълно съответствие със себе си. До 9 октомври ще трябва да се грижите за женската си енергия по всякакъв начин. В този период недобрата комуникация може да наруши вътрешната ви хармония. След като Юпитер се премести в съзвездието Скорпион на 10-и, ще трябва да кажете сбогом на някои илюзии и да напуснете зоната си на комфорт. Въпреки всичко имате добри възможности за личен растеж.

Жената Близнаци

Звездите предвиждат добър месец за Близнаците. Все пак всичко си има цена и тя е да се сбогувате с миналото. Сатурн, който през октомври ще отговаря за вашия късмет, ще ви помогне да преразгледате приоритетите си. След като се освободите от бремето на минали задължения, притеснения и излишна отговорност, ще ви бъде по-лесно не само да живеете, но и да „дишате“.

Жената Рак

Неспокойният Уран ще ви накара да усетите неговото негативно въздействие през октомври. Скъпи дами Раци, време е да се съсредоточите и да укротите своите емоции, да започнете нов живот. Забравете за бойния дух и се отпуснете. Ще усещате липса на енергия, затова е важно да преструктурирате енергийния сектор. Във взаимоотношенията с близки, потърсете компромиси и не се колебайте да помолите за помощ онези, които са по-силни от вас.

Жената Лъв

През октомври успехът на Лъвиците изцяло ще зависи от тяхната външна привлекателност, женственост и способност да се показват от най-добрата си страна. „Виновна“ за това ще бъде Венера – богинята на благодатта, любовта и красотата. Ще трябва да се опитате да я удовлетворите, особено след 13 октомври. Необходимо е да се грижите за себе си, най-вече за имиджа и начина на общуване. След това Венера ще се премести в съзвездието на Везни и ще трябва да бъдете търпеливи. Очаква се продължителен период на емоционални бури. Само вътрешната ви нагласа ще ви помогне да преминете през този период.

Жената Дева

През октомври ще трябва да се справите с някои неудобства, свързани с неблагоприятната позиция на Луната към вас. За щастие според прогнозата няма да има много трудни периоди – само шест, това са датите: 13, 14, 15, 25, 26 и 27 октомври. Тогава може да се наблюдава и изчерпване на енергията ви. Трябва да действате с равномерно темпо и да не се натоварвате излишно. Пазете се от така наречените „енергийни вампири“ около вас. Не забравяйте да покажете инициатива в бизнеса и в личните си отношения. Успехът е на една крачка от вас.

Жената Везни

Венера, която ще навлезе във вашия знак на 14 октомври, ще ви донесе положителни вибрации. Успехът е с вас. Привличането на любов и просперитет ще ви вдъхнови и подобри нагласата ви. Октомври е месец на промените, затова бъдете по-активни. Не бива да се отчайвате в определени ситуации. Вселената ще ви покаже как да ги разрешите. Месецът е подходящ за духовен растеж, както и за подобряването на междуличностни взаимоотношения. Венера ще ви помогне да постигнете повече хармония. Слушайте вътрешния глас.

Жената Скорпион

Този месец много ще зависи от силата и настроението на недотам добре настроения Меркурий. Няма да може да се отпуснете, но вашите скрити способности ще ви помогнат да поемете ситуацията във ваши ръце и да излезете победители. Може да ви липсва късмет, но не и изобретателност. До 16-и октомври Меркурий ще остане в съзвездието на Везни, а след това ще се премести в знака ви. Ще има изобилие от енергия, от която е добре да се възползвате. Вярвайте в себе си, но не надскачайте възможностите си.

Жената Стрелец

Планетата на страстта Марс, ще окаже своето влияние през октомври. Той ще е енергичен, а тази енергия ще се усети и от вас. Преразгледайте себе си. Бъдете упорити, оригинални и смели. Щастието за вас е определено от Вселената. Първо мислете и след това действайте.

Жената Козирог

Плутон няма да бъде в особено благоприятна позиция за вас. От няколко страни може да имате отрицателно въздействие, затова е добре да внимавате и да се защитавате. Може дори да носите талисман за повече късмет. Ако постигате успехи, не се учудвайте на завистта към вас. Внимавайте в комуникацията, защото думите ви могат да бъдат използвани срещу вас. Бъдете скромни, кротки и постигайте целите си.

Жената Водолей

Интересен и продуктивен месец очаква представителките на знака Водолей. На ваше разположение ще бъдат двама „ментори“ – Уран и Нептун. Започнете месеца с положителни емоции. Важно е да идентифицирате себе си и да се насочите към тази сфера на живота, която ви привлича най-много. Уран в знака на Овен ще ви помогне да заобиколите препятствията, докато Нептун ще ви помогне да осъществите идеите си. Ако изпитвате положителни емоции, не ги задържайте в себе си. Време е да живеете, да се наслаждавате на малките неща и на вашите успехи.

Жената Риби

През октомври ваш личен асистент по всички въпроси ще бъде Плутон. Още в първите дни на месеца ще успеете да се освободите от всички тежки мисли, да си починете и да се потопите в приятни емоции. Но от 9 октомври е възможно да се сблъскате с лични проблеми. Може да се наложи да поискате помощ. Въпреки малките недоразумения, месецът ще е благоприятен, дори може да имате и нови придобивки.

 

Източник: За жената