Начало ВЕСТИ Той позволи да го ухапе черна мамба, за да снима, докато умира

Той позволи да го ухапе черна мамба, за да снима, докато умира

138

Арслан Валеяев, известен видео блогър и експерт по змиите от Санкт Петербург, извърши едно от най-странните самоубийства: позволи домашният му любимец, отровна змия, черна мамба да го ухапе, и всичко това предавал на живо по интернет.

Причината за самоубийство е развод, съобщава Daily Mail. В изключително тревожно видео, Арслан за кратко започва да губи концентрация и власт в речта си, докато крайниците му набъбват. Докато все още успява да говори, той питал публиката, да се обади на жена си.

„Здравейте … Е, приятели …

Време е да направя това, което трябва. Аз ще го направя жив „, казва Арслан в началото на записа, след което напуска полезрението. Тогава се чува роптание и се предполага, че това е моментът на ухапване от змията.

След това се връща при зрителите си.

„Ако умра, нека бъде така. Дотогава ще остана още малко с вас. За всеки случай, на мобилния ми телефон е запаметено съобщение за Катя … Кажете, че много я обичам“, казал Арслан, а след това погледнал раната от змията и добавя:

– Чудесно, нали? Не мога да повярвам, че това се случва с мен. Сбогом на всички – каза той и след това прочете на глас телефонния номер на бившата си съпруга:  „Това е номерът на Катя. Ако някой успее да се свърже с нея, ще се радвам много. Сбогом … По дяволите, треперя – каза Арслан в края си.

Въпреки че по време на ухапването змията не се вижда, Валеев, бивш служител на зоопарк, показва на зрителите следите от раните. В края на видеото Валеев едва се изправя и отива в банята.

 

Източник: За жената