Начало КЛЮКАРНИК Алла Пугачова реши да изненада феновете си и се пусна натюр без...

Алла Пугачова реши да изненада феновете си и се пусна натюр без капка грим, ако не знаете, че е тя, няма да я познаете (снимка)

317
Сподели

Примадоната на руската естрада Алла Пугачова реши да изненада феновете като се пусне натюр.Снимката, как се представя сутрин пред любимия си Максим Галкин, обаче предизвика повече шаш и шок, отколкото възторжени отзиви, разбра HotArena.

Изпълнителката на „Милиони алени рози”, пусна свое фото без всякаква козметика и с рошава коса. Кадърът обаче не предизвика желаните харесвания, хвърли в паника почитателите на певицата.

Примадоната обикновено се появява в „пълно въоръжение”, коментират блогъри.

Тя винаги е с обилен грим, прическа или перука, пише „Телеграф”. Сега обаче Алла е решила да застане пред феновете си в напълно натурален вид. И както се вижда, тя изобщо не се стеснява от истинското си лице. Най-шокиращия елемент от фотографията е розовият пеньоар, с който певицата е облечена.Явно домакинските й одеяния, никак не се вписват в образа й на звезда. Иначе в поста си под снимката, звездата на руската естрада благодари на Бог за „новото утро в нейния живот и ден”. И си пожелава те да не бъдат помрачени от хорската злоба./За жената