Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп-Нова любовна афера се задава на хоризонта на 2 зодии

Дневен хороскоп-Нова любовна афера се задава на хоризонта на 2 зодии

269
Сподели

Любовен хороскоп Овен

Овен, ако се намирате в сериозна връзка, през тази седмица може да има сътресения в любовта. Позицията на Луната може да направи любовния ви сектор нестабилен, а ако вече и основата на връзката ви е нарушена, това може да доведе до нейния край.

Добре е да довършите някакви важни разговори с половинката и да не действате прибързано, ако искате да запазите любовта си.

Любовен хороскоп Телец

Телец, днес не се чувствате сигурни, дали да се доверите на чувствата си относно даден човек и по-специално отношението му към вас. Астралният конфигурация показва, че днешната ситуация може да се промени всеки един момент, като може да стане още по-объркана от всякога. Трябва да му дадете да разбере колко трудна е тази ситуация за вас.

Любовен хороскоп Близнаци

Близнаци, днес планетите Ви препоръчват да се вслушва по-внимателно в това, което вашата дата има да ви каже. Обикновено вие сте този, който е в центъра на вниманието, душата на компанията, с интересни истории и остроумни коментари, но днес ще бъде много по-различно и ще трябва да четете между редовете в отношенията си с партньора!

Любовен хороскоп Лъв

Лъв, астралната конфигурация днес може да означава, че любовник от миналото се връща в живота ви. Въпреки че може да се чувствате, че сте се променили към по-добро, това може и да не е точно така. Разговорите за старите времена с този човек ще донесе усмивката обратно на лицето ви.

Любовен хороскоп Рак

Рак, днес може да се запознаете с някой, от когото ще се почувствате привлечени. Вие може да развиете това запознанство до приятелство, партньорство, или може и двамата да се чувствате готови и да приемате една връзка. Всичко зависи от вас и дали чувствате, че една връзка би имала достатъчно потенциал да се развие в по-задълбочен ангажимент.

Любовен хороскоп Дева

Дева, астралната конфигурация днес може да ви направи нерешителни, което би повлияло на романтичните ви планове. Въпреки това, приятната атмосфера ще ви помогне да преодолеете нервното напрежение и пристъпи на паника. Единствено избягвайте разговори за болести – освен ако това не е професията ви.

Любовен хороскоп Везни

Везни, планетарна енергия днес може да означава, че някой се чувства истински привлечен за вас, но пък вие, от своя страна не сте готови да скочите в нова връзка точно сега. За това е необходимо да се опознаете по-добре, за да сте сигурни в намеренията на партньора си. И чак тогава ще сте готови да поемете инициативата.

Любовен хороскоп Скорпион

Скорпион, небесната конфигурация ще помогне да изгладите пукнатините във връзката ви. Ако сте имали някакви проблеми с партньора си, или други хора са причинили напрежение между вас, тогава може би е най-добре да оставите всичко зад гърба си и да създадете нещо като романтична атмосфера между вас. Това е напълно във вашите възможности!

Любовен хороскоп Стрелец

Стрелец, днес е ден за мечти, като действителността е наистина една мечта, която ще се сбъдне. Подреждането на планетите ви съветва да помислите за качествата, които искате да има партньора ви – техните хобита, външен вид, чувство за хумор, и други. И всичко това ще бъде идеалния любовник. Имате много добър шанс, някой точно такъв да се появи пред вас точно днес.

Любовен хороскоп Козирог

Козирог, ако имате уредена среща за днес ще откриете, че ви е трудно да определите какви са ви мислите и как се чувствате с човека, с когото сте. Небесната конфигурация означава, че те са нещо като загадка, и по-скоро ще ви обърка, отколкото да ви просвети. Просто се доверите на инстинкта си.

Любовен хороскоп Водолей

Водолей, астралната енергия днес може да означава, че една връзка ще се възползва от хармоничните влияния, които са наоколо. Ако сте в процес на опознаване с някой, ще откриете, че вашата връзка се развива по много приятен начин. И двамата имате много общи неща, което ще ви даде основание да бъдете повече време заедно.

Любовен хороскоп Риби

Риби, планетарна енергия днес е чудесна за създаване на атмосфера на чувственост! Ако вие и вашият любим се нуждаете от една любовна нощ, то със сигурност е време да се слеят небето и земята. Използвайте любимите си ароматни масла и свещи, вашите най-разкошни възглавници и пригответе някои от любимите си храни, колкото по-кремаво и шик, толкова по-добре.

 

Източник: За жената