Начало КЛЮКАРНИК Ето кой е Ийт от Сега и завинаги

Ето кой е Ийт от Сега и завинаги

726
Сподели

Толгахан Сайъшман е роден на 19-и декември 1981-а година в Истанбул. Сайъшман има буен нрав и често се бие с децата на улицата.

Затова неговите родители му забраняват да играе футбол с другите. Вместо това му взимат филми под наем. По този начин пораждат страст у момчето да се интересува от сценични изкуства и да бъде актьор. Баща му има и други планове за него, да се занимава с мениджмънт. Толгахан се съобразява с мнението на баща си и се записва „Бизнес администрация” в частния университет „Доуш”.

По време на следването изпраща свои снимки до престижна кастинг агенция, от която няколко дни по-късно му отправят предложение да се снима в рекламен клип. Сайъшман е изключително привлекателен и харизматичен младеж, за разлика от много начинаещи модели, той се държи спокойно пред камерата. Затова и решава да опита късмета си като модел с намерението един ден да изкарва прехраната си, дефилирайки на модния подиум.

В началото Толгахан предпочита да се фокусира върху кариерата си като манекен, която само за няколко години се развива повече от успешно. Той изучава и актьорско майсторство и драма, взима уроци при известната педагожка Айля Алган.

„Записах се в школата по драма на Айля Алган, участвах в театрални работилници. Въпреки това на кастингите предпочитаха популярните лица“, споделя Толгахан.

Той обаче не губи надежда, че един ден ще получи своя звезден шанс. Всичко се променя, когато през 2003-а спечелва първа награда на международния конкурс за топ модели „Менхънт Интернешънъл“ в Южна Корея. След като придобива слава извън родината, учудващо и за самия него най-големите продуцентски компании в Турция сами започват да го търсят. Не закъснява и първото му участие в телевизионна продукция “ Европейска част “ (2004). Начинаещият актьор е повече от горд от себе си, докато гледа първия си филм. Признава, че като модел постига всичко, което може да се направи в тази област.

„Актьорството беше моя мечта. Сега виждам, че изборът ми е правилен“, коментира Сайъшман.

Две години по-късно е избран за второстепенна роля в турската драматична поредица “ Поробени сърца „, а през 2009-а г. реализира проект на големия екран – в комедията “ Игра на чувства „. Една от най-популярните поредици, в които записва името си, е “ Сбогом, Румелия “ (2009). Сериалът проследява историята на млекаря Рамиз и неговото семейство, което живее в малко селце в Скопие на фона на обтегнатите отношения между българи, македонци и гърци преди Първата световна война. Героят на Толгахан – Мустафа , е един от колоритните персонажи в поредицата, към когото публиката не остава безразлична. Продуцентите също забелязват потенциала на младия Сайъшман и на следващата година му поверяват главната роля в драматичната сага “ Сезони на любовта „. Проектът е повече от успешен за младия Толгахан, а дамите често го идентифицират с екранния му герой Чънар. Това скоро се променя, след като спор между него и Хатидже Аслан (Зюмрут) прераства във физическа саморазправа. Феновете на поредицата са скандализирани от сприхавостта на Толгахан, но бързо му прощават, след като той публично оповестява, че очакват съвсем скоро да узаконят отношенията си. Двамата имат и сходства в характерите и Селен не отстъпва на Сайъшман по нрав. Тя също посяга на стилистка, след като не одобрява дрехите, които трябва да облече за снимките на поредния епизод от „Сезони на любовта“. Двойката обаче няколко пъти се събира и разделя. Накрая всеки решава окончателно да поеме по своя път. Селен Сойдер твърди, че ще запази прекрасни спомени за Толгахан, когото определя като невероятна личност.

„За мен е най-важно да правиш всичко с любов, старание и желание и с добри намерения, иначе нещата няма как да се случат“, твърди Селен. Признава, че с Толгахан се разделят, тъй като той иска деца и семейство. „Той не беше готов за компромиси към мен“, споделя красавицата.

Сайъшман от своя страна държи на честността в отношенията. Знае, че има славата на Дон Жуан, но е категоричен, че когато се влюби, за него не съществува никоя друга, освен жената, която обича.

„Не крия, че красотата е много важна за мен, но не е достатъчна, за да се обвържа с някого. Една жена трябва да ме убеди, че заемам много специално място в нейния живот. Харесвам вниманието – да ме търсят често по телефона, да ми изпращат съобщения. Ако забрави да ми се обади, значи тя няма място в моя живот. От дете изпитвам силно чувство за собственост към моите близки, приятели“, коментира Толгахан.

Изглежда, че тези черти от характера му не притесняват албанския модел Алмеда Абази . „Мис Албания“ 2008 приема да се омъжи за красавеца на тайна церемония в Лос Анджелис на 13-и февруари тази година навръх рождения й ден. Сайъшман се надява скоро да сбъдне и най-голямата си мечта, а именно да има наследници.

„И двамата сме напълно готови. Нашите родители искат да ги дарим с внуци“, разкрива той.

Един от последните му проекти е драматичната поредица “ Сега и завинаги „. Героят на Толгахан – Йит , е привлекателен млад мъж, мечта за всяка жена. Той не вярва в истинската и всепоглъщаща телевизия. Една от нереализираните му професионални амбиции е да бъде продуцент. С усмивка приема неизбежните сравнения с турския сексимвол Къванч Татлъту, тъй като и двамата имат кариера на подиума, преди да се занимават с актьорство.

„Къванч ми е стар приятел. С него сме във весела конкуренция“, посочва той. Сайъшман често се оплаква от славата, тъй като му създава трудности в отношенията с околните. Често е преследван от папараци, а вниманието смущава приятелите му. Младият актьор се слави и с изключително прагматичен ум и влага спечелените средства в недвижими имоти, подсигурявайки себе си своето семейство за бъдещето, което невинаги крие приятни изненади.

 

Източник: За жената