Начало ВЕСТИ Проговори майката на пернишкия младеж, който беше напръскан с пожарогасител на бензиностанция

Проговори майката на пернишкия младеж, който беше напръскан с пожарогасител на бензиностанция

694

Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата си на столична бензиностанция, смята да съди бензинджията Христо Димитров.   Както БЛИЦ първи съобщи, видеото от дебилната история буквално взриви социалната мрежа.

Чакайки шофьора да плати, Едуард стои с фаса си до колата и бензиновата колонка.

Това видимо вбесява служител на обекта, който се приближава съвсем спокойно до пушещия младеж и го напръсква с пожарогасител. Майката на Едуард поема отговорност за случилото се. Била виновна, защото не го научила къде може да се пуши и къде – не.

„Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали”, каза майката пред Нова телевизия. Жената смята да заведе дело срещу мъжа, загасил с пожарогасител цигарата на сина й за нанесени вреди. Тя твърди, че от пяната очите на момчето са пострадали много.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна. „Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш.

Не ми дръж този тон”, разказа Христо. Вбесен от реакцията на момчето, служителят грабва пожарогасителя. „Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи”, разказа още Христо./За жената