Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Джунейт настоява Фериде да напусне Седат,...

В следващите епизоди на Прости ми: Джунейт настоява Фериде да напусне Седат, Кемал отнема Ада от Инджи

491

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия. Махир и Кадер официално се сгодяват. Саваш разкрива отношенията между Седат и Джунейт.

Разпитва Джунейт за естеството на тяхното партньорство. Едва тогава Джунейт узнава, че бащата на Седат е един от мафиотските босове на Турция. Джунейт настоява, че Седат е невинен, тъй като по време на убийството е бил с него на приятелски обяд. Фериде посещава арестувания Седат. Той настоява да докаже невинността му, откривайки истинския убиец – Зия.

На излизане от полицейския участък Фериде вижда Джунейт, но успява да се скрие и той не я забелязва. Седат е поверил грижите за Фериде на най-добрия си приятел – Джунейт. Демир заблуждава Бахар, че е напуснал страната. Проследява Кемал и вижда, че той се среща с Бахар. Кемал и Бахар решават да преместят новородената Ада, за да може след проведеното лечение да бъде подготвена за донор на Юсуф. Инджи узнава, че Юсуф е настанен в болница, и че Бахар и Кемал всеки ден го посещават.

Джунейт отива в дома на Седат, за да поеме грижата за Фериде. Тя успява да напусне апартамента, но Джунейт я проследява и с голяма изненада узнава, че Зехра и Фериде са едно и също лице. Охраната, назначена от Седат, го обезврежда. Джунейт припада и Фериде нарежда да бъде преместен в къщата. Джунейт идва в съзнание. Фериде го заблуждава, че Седат я е спасил от пожара във вилата и затова тя се е омъжила за него. Обвинява Джунейт, че й е изневерил и това я е възпряло да се върне при Гюнеш. Решена да си отмъсти, Инджи проследява Бахар и в удобен момент насочва срещу нея оръжие. Демир я убеждава да не стреля. Признава на Инджи, че Кемал се оженил за нея единствено за да спаси Юсуф. Инджи се съгласява да му съдейства, за да разделят окончателно Кемал и Бахар. Бахар и Кемал преместват Ада в друга болница. Инджи и Демир успяват да вземат детето. Инджи се обажда на Кемал и споделя, че знае за болестта на Юсуф. Джунейт настоява Фериде да напусне Седат и да се върне при него. Тя отказва и дори гони Джунейт от дома си. Фериде решава да се покаже пред роднините си. Отива в дома на баща си и го открива в безсъзнание. Намира и прощалното му писмо. Откарва го в спешното отделение на близката болница. Инджи споделя с Демир, че възнамерява да напусне заедно с Ада Турция. Демир я заключва в отдалечена къща. Джунейт пита Седат дали е спасил Фериде от пожара. Той отрича това да се е случило. Кемал узнава адреса на Инджи. Ейлюл посещава баща си в болницата и там вижда Фериде. Инджи се свързва със сестра си и с нейна помощ урежда бягството си от Турция. Хасрет узнава, че Рейхан е пристигнала в Анкара, за да се опита да забременее от Ферман. Фериде посещава имението на Козан и се явява пред семейството. Единствено Осман се досеща, че тя се е укривала, тъй като й остава малко живот. С хитрост Инджи успява да напусне къщата, в която е заключена. Докато Демир обикаля празните стаи, Кемал се появява пред вратата. Демир се скрива. Умут и Кемал нахлуват в дома. Кемал се досеща, че Инджи ще напусне страната с помощта на сестра си Шебнем. Решава да я открие чрез хората, изработващи фалшиви документи. Посреща я на път за летището и й отнема детето. Инджи подава жалба срещу него и полицията й връща Ада. Кадер моли Махир да отложат сватбената си церемония заради болестта на Юсуф.

 

Източник: За жената