Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода 9-15 октомври-ДЕВА Подкрепата на Съдбата и сега е...

Седмичен хороскоп за периода 9-15 октомври-ДЕВА Подкрепата на Съдбата и сега е с вас, СКОРПИОН Успявате, но след доста затруднения

345
Сподели

За Овните е наложително да действат настойчиво, а Телците ще бъдат напрегнати до крайност. Делниците в периода са сполучливи за Близнаците,а Раците ще отстраняват противоречия.

За Лъвовете периодът ще е напрегнат, но сполуката няма съвсем да ги изостави, а Девите отново са под крилото на Съдбата. Везните се сблъскват с проблеми. Скорпионите успяват, но след много затруднения. Стрелците запазват стабилността си, а Козирозите ще реализират намеренията си. За Водолеите етапът ще е труден, а Рибите да действат почтено.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Действайте настойчиво

Позициите, на които се намират Овните са предимствени, но ако не сте достатъчно настойчиви като лична и делова изява, вашата преднина ще остане неизползвана и практически не ви устройва по никакъв начин. Нервността ви, макар и скрита е изразителна. Не позволявайте да ви завладее! Петък ще е мъчителен. Характеризира се с неприятности. Събота и неделя също са неудобни за делова реализация. В понеделник засилени контакти. Следващите дни са успешни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Напрегнати до крайност

Телците силно са изострили сетивата си и не пропускат нищо от интересуващото ги, което са случва около тях. Етапът е надежден за реализацията на целите ви и се характеризира с късмет. Тази е добрата характеристика за периода, а от нея ще се възползват онези, които ще действат бързо и умело. В петък и през уикенда ще градите в мислите си печеливши схеми за действия през делниците. Ще решите да действате дипломатично и по този начин ще успеете.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Сполучливи делници

Злодеянията и хитрите действия през седмицата ще са характерния стил за действия на голяма част от представителите на Близнаци. Ще постигате успех и ще реализирате задоволителен процент от целите си. Пропуснатите и нереализирани намерения обаче няма да са малко. По-важно през седмицата е да засилите неприкосновеността си. Петък и уикендът са напрегнати и носят много напрежение. Следващите делници ще са достатъчно хубави и сполучливи за всички.

Седмичен хороскоп РАК

Отстранявайте противоречията

Седмичният период е надежден за представителите на Рак. Мнозина от родените в зодията са длъжни да коригират поведението в службата и деловите среди, за да не достигат до сблъсъци с опоненти. По въпроси, засягащи материални цели и финанси следва да действате много внимателно и да отстранявате противоречията своевременно. Петък и почивните дни преминават в напрежение. Нервността ви ще е завишена и в понеделник. Следващите три дни ще са успешни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрегнати дни, но успехът няма да липсва

Предстоящото седемдневие се характеризира с открити сплетни и интригантство в службата и средите, в които ще присъстват представителите на Лъв. Явлението е неприлично във висока степен, а препоръката в случая е – не участвайте в такива ”сборища”. Хубаво е да не се впечатлявате от нищо – независимо какво е то. Петък е силно благоприятен, а събота е финансово успешна. За следващите дни характеристиката за всички от зодията е успех и напрежение!

Седмичен хороскоп ДЕВА

Подкрепата на Съдбата и сега е с вас

Негативните характеристики, валидни през периода за предните знаци не отминават и Девите, въпреки че за повечето представили на знака Съдбовната подкрепа е налице. Тежките моменти засягат взаимоотношенията с хората от заобикалящата среда, които ще са негативни и в повечето случаи доста остри. За част от родените се оформя началото на нова любовна връзка. Всички дни без неделя са успешни и плодотворни. Неделя не е лоша. Носи неочаквани промени.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Сблъсък с проблеми

Везните, които по принцип се стремят към балансирани безконфликтни взаимоотношения ще се сблъскат през седмицата с куп проблеми от финансово, делово и лично естество, които ще извадят от равновесие и най-търпеливите представители на знака. Някои ще прекъснат определени взаимоотношения завинаги. Петък е успешен, събота е неудобна, а неделя ражда проблеми. Понеделник и сряда са успешни. Вторник идва с промени, а в четвъртък действате хитро.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успявате, но след доста затруднения

Войнственият Скорпион не би могъл да е изключение от настоящия силно напрегнат етап, но периодът ще ви организира за нови начинания в материалната сфера. Не е необходимо предупреждение за да повишите вниманието си към външния свят, защото вие винаги сте нащрек и почти никога на може да бъдете изненадани от нечия атака. Петък подчертава нестабилността на позициите ви, а уикендът ще е труден. И през останалите дни също ще успявате трудно.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Запазвате стабилност

Общата тенденция в Зодиака, която по-често е неблагоприятна, не засяга силно Стрелците. В настоящият момент при вас се изразява под формата на объркване в ситуацията и невъзможност за достигане до правилно решение. Оптимисти сте и не ви липсва увереност, че не след дълго ще превъзмогнете временния застой. Петък, събота неделя и понеделник ще са успешни. Вторник и сряда се оказват напрегнати и нервни дни, а четвъртък отново ви радва със сполука.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Добра реализация

В известна степен Козирозите ще изневерят на принципа да действат честно и почтено, защото сега ще са по-склонни да се възползват от хитростта и утаяването на истината. Въпросното отклонение няма да се отрази неблагоприятно върху имиджа ви, защото родените в зодията отдавна са доказали почтеността и принципността си. Петък и събота са значително успешни, а неделя ще е по-свободна. Делниците за хубави и ще се разгърнат с чудесни възможности.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Труден етап

Представителите на Водолей винаги са били енергични, каквито ще са и през дните на предстоящата седмица. Проблемите, характерни за повечето от родените през периода се свеждат до търпението. Задължително е да сте по-търпеливи не само за да не навредите неочаквано на целите си, но и заради спокойствието си. Това ще е много важно. Всички дни носят проблеми и напрежение.

Седмичен хороскоп РИБИ

Действайте почтено

През тази седмица най-важното условие за представителите на Риби е да действат почтено. Шансът ви за осъществяване на стремежите е силен, но мнозина от родените в знака ще са обект на изкушение, за да си послужат с хитрост. Не се подлъгвайте и не тръгвайте по тази наклонена плоскост. Петък и събота са чудесни, а неделята – тежка. В понеделник избягвайте споровете. Вторник и четвъртък са успешни и сполучливи. Сряда ще е доста напрегната.

 

Източник: За жената