Начало КЛЮКАРНИК Сузанита показа гаджето си! Вместо на училище, ето къде е тя в...

Сузанита показа гаджето си! Вместо на училище, ето къде е тя в момента (Снимка)

391

Сузанита се изфука с новата си забивка в социалните мрежи. 14-годишната Сузи Мурад показа гаджето си в социалните мрежи. Скандалната девойка отпраши на екскурзия в слънчева Палма де Майорка. А в България остави новата си тръпка да я чака.

За да не й се разсърди господинът, Сузанита качи няколко негови снимки във фейсбук с коментар „Моето момче, кучки!“. Момчето видимо е доста по-голямо от нея. Това не е голяма изненада, защото все пак Сузи е само на 14.

Като типичен „батка“, възлюбеният на певицата се снима само по мускули и татуировки в огледалото. Вероятно именно визията му на „лошо момче“ е привлякла дъщерята на Орхан Мурад. Не е ясно от кога двамата са двойка, но по лигавите им послания става ясно, че им е трудно да живеят един без друг. За разлика от това, Сузанита може да си живее повече от добре без даскало! Вместо да заляга над учебниците, тя налегна така модерното розово фламинго в испанския курорт, пише „България днес“.

Палавата девойка има все повече и повече участия по нощните клубове, които приключват в малките часове на нощта. Имайки се предвид, че повечето от тях са провинцията е повече от ясно, че няма как да е на линия в класната стая в 7.30.

 

Източник: За жената