Начало КЛЮКАРНИК Трейси Кис направи украшение от собствените си срамни устни! (ВИДЕО 18+)

Трейси Кис направи украшение от собствените си срамни устни! (ВИДЕО 18+)

331
Сподели

29-годишната блогърка Трейси Кис използва собствените си гениталии за изработка на украшение. Девойката си направила операция по отстраняване на излишната кожа на срамните устни и решила да я съхрани по твърде необичаен начин.

Трейси разказва пред Metro, че цял живот е страдала от неприятни сърбежи след спортни тренировки. След преглед лекарите я посъветвали да отстрани излишната кожа на срамните си устни и тя се съгласила, но помолила хирурга да не изхвърля изрязаното.

„Държах срамните си устни в буркан след операцията, за да отпразнувам така своето освобождение от болката. Трябваха ми 29 години, за да разбера, че нещо не е наред с нежните ми срамни устни, защото такива теми обикновено не се обсъждат,“ казва тя.

След няколко месеца в буркана обаче отрязаната кожа започнала да сменя цвета си и Трейси потърсила начин да я съхрани. В резултат девойката решила да направи висулка от собствените си срамни устни. Тя ги изсушила, покрила ги с гланц и заляла с епоксидна смола. На видеото се вижда цяла инструкция стъпка по стъпка.