Начало КЛЮКАРНИК Бащата на нелепо загиналия Чочо Попйорданов съвсем скоро става баща отново на...

Бащата на нелепо загиналия Чочо Попйорданов съвсем скоро става баща отново на 79-годишна възраст

670

Иван Попйорданов – бащата на трагично споминалия се артист Чочо Попйорданов , се ожени. Съпругата му Диана Андреева сега прибавя към своята фамилия и неговата, разграничени от тире.

Шефката на Обсерваторията по икономика на културата вече се подписва в социалните мрежи като Диана Андреева – Попйорданова.

 

Сватбено тържество обаче не е имало, казват актьори, пише „Телеграф“. Иван Попйорданов е на 79 години. Според хора от артсредите у нас Диана, която е с 42 години по-млада, е бременна от него и детето се очаква към края на годината.

Така Иван Попйорданов, който е бивш шеф на телевизията, театрите и сега е в киното, ще има второ дете 53 години, след първото – Чочо е роден през 1964 година. Според слуховете в родните артсреди Диана и Иван са подписали през лятото и са предприели няколко месеца пътешествие из природни и исторически забележителности у нас и чужбина. В артгилдията се разправя, че самата Диана искала да роди детето си в странство, но задължително в страна от Европейския съюз. Двамата само казали, че щели да избират между Италия, Франция и Белгия, но така и не уточнили къде точно.

Други предполагат, че е възможно двамата да се шегуват.  Факт е обаче, че девойката попада в Брюксел по време на атентата на централата гара там и тогава двамата говориха за преживяванията си по националните телевизии. Така че може да се приеме заканата за раждане в чужбина и да е напълно вероятна.

 

Източник: За жената