Начало КЛЮКАРНИК Вижте малкия внук на Марги Хранова и мъжа й. Ето и защо...

Вижте малкия внук на Марги Хранова и мъжа й. Ето и защо се е съгласила да влезе в Къщата (снимки)

521

Маргарита Хранова се е спазарила с продуцентите на „ ВИП Брадър“ да получи крупните 120 хиляди лева за участието си в тазгодишния сезон на предаването.

Естрадната прима се навила да влезе в сеирджийското риалити, тъй като спешно й трябвали пари, за да върне дълговете си.

 

Оказва се, че съпругът на певицата преди време заложил техния апартамент в столицата, за да си набави капитал за започване на нов бизнес.

Въпреки че начинанието му се увенчало с успех, Кирил Бойчев не успял да възстанови напълно ипотеката и банката все още тормозела него и съпругата му.

Последният отчаян ход на Марги бил да продаде интимния си свят на „ВИП Брадър“, за да е сигурна, че ще има покрив над главата си.

Когато преди време мъжът й изтеглил заема, дълго нямал смелост да й признае. Щом Хранова научила за необмислената му постъпка, помежду им избухнал свиреп скандал, в който изпълнителката на „Устрем“ признава, че едва не го удушила.

За момент даже си помислила да прекъсне 41-годишния им брак, за да го накаже, но до развод така и не се стигнало. Търканията помежду им отшумели, когато Кирил получил изненадващ инсулт, докато двамата пътували към вилата им в Брезник – родния край на Хранова. Първоначално Маргарита успяла да запази самообладание, макар да се разминала на косъм от сериозно ПТП, защото управлявала колата, когато на мъжа й му прилошало.

Най-големият кошмар обаче бил възстановителният период и множеството рехабилитации, през които Кирил преминал. Певицата била неотлъчно до него и изпълнявала стриктно всички препоръки на лекарите, за да помогне за оздравяването на любимия си. В Къщата й било изключително тежко, че са далеч един от друг, защото откакто се събрали, нямали толкова продължителна раздяла.

Дълги години самият Кирил беше импресарио на звездата и се занимаваше с организацията на всичките й изяви и пътувания у нас и зад граница. Въпреки мъката Маргарита се държала на положение в Къщата и не искала да се разстройва, защото гледала на участието си като на работен ангажимент, от който ще получи добро възнаграждение.

 

Източник: За жената