Начало КЛЮКАРНИК Есмер направи истински фурор с тази снимка преди пластичните операции, няма да...

Есмер направи истински фурор с тази снимка преди пластичните операции, няма да я познаете със сигурност (снимка)

357
Сподели

Най-накрая всички биха могли да видят как е изглеждала съпругата на Благой Георгиев – Есмер, преди пластичните операции.

Футболната съпруга публикува в социалните мрежи снимка от времето, когато е разчитала на естествената си красота и чар. На нея половинката на Джизъса е на около 20 години. Прави впечатление, че Есмер е била доста чаровно момиче.

 

Но манията на танцьорката даприлича на идол си Анджелина Джоли я праща под ножа няколко пъти. Нейната „пълна промяна“започва през 2013-а, когато печели световна купа по аржентинско танго в Буенос Айрес.

 

При сравнение на вида й отпреди и сега правят впечатление няколко неща. Есмер със сигурност е променила носа си. Сега той е доста по-чип. Поработила е и върху скулите си. Разликата в устните е огромна. Бюстът също е увеличен. Това е последната интервенция, на която се е подлагала. Тези операции струват доста пари, но Есмер може да си ги позволи, тъй като е от заможно руско семейство. Жената на Благо явно е наследила любовта си към скалпела от своята майка –Марина. Госпожата изглежда доста по-млада, което не е работа на природата,м а на ловките пръсти на пластичните хирурзи. На някой снимки дори засенчва дъщеря си, споделят по-наблюдателните последователи на двете дами в социалните мрежи, пише „България днес“.

 

Източник: За жената