Начало КЛЮКАРНИК Преслава официално призна за новия мъж до себе си-Много е щастлива с...

Преслава официално призна за новия мъж до себе си-Много е щастлива с него!

302
Сподели

Преслава сложи край на недомлъвките и спекулациите около личния си живот.

На откриване на моден бутик в София, Преслава се появи с актуалната си половинка. От няколко месеца в светските среди се носи слух, че певицата е омая авер на бившия си Георги Станоев.

Неговото име е Павел Лазаров и преди години имаше връзка със Златка Райкова.Той се появи на рождения ден на певицата и двамата показаха на всички, че са в плен на страстта и любовта.

Въпреки че бяха щракнати да се прегръщат горещо, Преслава до последно отричаше да има нов мъж до себе си и да е влюбена, въпреки че отдалече й личи. Тя никога не е демонстрирала публично връзките си и определено това, което се случи снощи, е истински прецедент за нея! Певицата се появи заедно с Павел в модния магазин и си тръгна отново с него под ръка.

Преслава потвърди, че Лазаров е новата й любов. Тя обеща да му посвети една песен и изрази надежда да не я разочарова, за да не бъде парчето балада. Певицата сподели, че двамата се познават отдавна, но не пожела да разкри повече подробности около това как е пламнала любовта им и с каква сила гори в момента.

Но понякога действията говорят повече от думите. А Преслава и Павел си позволиха открито да флиртуват и да интимничат пред куп камери, журналисти и светски личности. Няма спор, че именно официалната им премиера като двойка се превърна в темата на вечерта и успя да засенчи дори Николета и сие, които също бяха на мястото на събитието.

 

Източник: За жената