Начало КЛЮКАРНИК Сашка Васева разкри на времето с кой е живяла, най- голямата българска...

Сашка Васева разкри на времето с кой е живяла, най- голямата българска звезда (снимка)

339

Любовната биография на Сашка Васева е по-дебела даже от тези на световните секссимволи.

Дупнишката Мадона признава, че повечето й големи любови били платонични, но сред тях най-топли спомени й оставила връзката с Емил Димитров.

 

Амбициозната и млада тогава певица се запознала с големия изпълнител по работа.

Започнали често да се събират в общи компании, а любезният Емил редовно я канел на гости в дома си, докато ветеранката на фолка не решила да остане за постоянно и да се нанесе в неговите покои. За около месец Сашка пребивавала под един покрив с Димитров, който тогава вече бавно затъвал в проблемите с алкохола.

„Емил въобще не излизаше от апартамента – само пиеше, а аз му купувах пиенето. Затова и се отказахме от съвместни концерти – беше винаги пиян и не ставаше преди три следобед. Неговият любовник Васко, бог да го прости, беше страхотен кулинар. Той ми е готвил най-вкусното нещо, което съм яла – пиле с грах“, спомня си дупничанката. Въпреки че Емил настоявал тя да остане да живее с него, роднините му скочили срещу Сашка и я изпъдили от дома му с грозен скандал. Близките на естрадния ас подозирали, че Васева имала нечисти намерения и искала да се омъжи за него, за да му заграби апартамента, досущ като световния пример за брак по сметка – Ана Никол Смит.

Натирената певица обаче не свалила гарда, а веднага скочила в постелята на още по-заможен благодетел. В мрежите на Сашка попаднал синът на тогавашния културен министър на Армения – Артур Овсепян. Той бил крупен бизнесмен, който отрупвал изпълнителката със скъпи дарове. Любовта им продължила твърде кратко, защото при невнимание богаташът се самовзривил в хотел „Амбасадор“ в Златни пясъци.

По-късно от полицията разкрили, че бомбата е била предназначена за ъндърграунд боса Поли Пантев, с когото любовникът на Сашка воювал. Когато дупничанката разбрала истината, потънала в скръб, понеже и митичният мафиот бил близък до сърцето й. „Оказа се, че съм била любовница на човека, който е трябвало да убие моя спонсор“, доверява чалга иконата. Тя и до днес съжалявала, че е подритнала късмета си, защото навремето Поли Пантев й предложил да менажира част от бизнеса му, свързан с продуцентство, а тя безразсъдно отказала.

 

 

Източник: За жената