Начало КЛЮКАРНИК Азис може да загуби апартамента си! Ето какво се случва и защо...

Азис може да загуби апартамента си! Ето какво се случва и защо той иска да напусне България завинаги

539

В средата на месеца Азис може да загуби свой луксозен апартамент с гараж в баровския квартал „ Манастирски ливади “ в София. НАП е обявила имота за продажба заради дългове.

Жилището е в отлично състояние, а първоначалната му цена е 326 030 лв.

През 2000 г. НАП извърши ревизия на Азис . Тогава бе установено, че той няма регистрация по ДДС. След множество обжалвания през 2011 г. дълговете на певеца надхвърлиха 500 хил. лв., пише Флагман.бг. Към днешна дата сумата е набъбнала с 300 хил. лв. лихви, пише „24 часа”.

През 2014 г. НАП запорира имота и го пуска на търг. Тогава сред кандидат-купувачите се явява жената на Азис – Галина Георгиева . По-късно търгът е прекратен, след като става известно, че Азис е продал запорирания имот на жена си. От НАП завеждат дело, а съдът обявява сделката за нищожна, тъй като е направена след налагането на запора. С днешна дата той фактически е собственост на изпълнителя на „Мотел”, а парите от продажбата му ще отидат за погасяване на дълга. Фолк кралят от години има проблеми с данъчните, като дори заплаши, че заради НАП ще напусне България завинаги.

 

Източник: За жената