Начало КЛЮКАРНИК Идва и тяхното време, в което ще бъдат щастливи-Зодиите, които ще намерят...

Идва и тяхното време, в което ще бъдат щастливи-Зодиите, които ще намерят любовта през 2018 г

591
Сподели

Идва и вашето време, в което ще бъдете щастливи. Ще намерите своята половинка, която ще ви дава всичко, от което имате нужда.

И ще остане с вас до края на живота ви. Какво по-хубаво от това? Ето кои са зодиите, които могат да се надяват на нова, истинска и силна любов през 2018 г.

Овен

Ще бъдете много щастливи през следващата година. Много лични планове ще се задействат и ще намерят своя успешен край през 2018 г. Най-голяма радост ще ви донесе това, че най-накрая ще откриете своята сродна душа. И няма да е изненада за вас, че ще е човек, който вече познавате, но никога не сте имали по-лични отношения. Ще се изненадате обаче колко общи мечти за бъдещето имате и как може да пламне искрата от едно кафе и разходка след работа. Очаквайте обаждане от стар познат, който ще се появи отново в живота ви още през февруари. Ще бъде шеметна връзка, която ще ви донесе много топлина.

Лъв

Никога не сте били от хората, за които щастието идва като подарък. И много трудно ще откриете човек, който да ви разбира напълно и да споделя самотата ви. Истината е, че трудните неща понякога се поднасят като подарък от съдбата. Такъв подарък ще получите още през пролетта. Ще бъде истинско чудо как сърцето ви отново ще затрепти за нови преживявания и нова любов. Запознанството ще стане изключително спонтанно, на пътуване, във влак или автобус. Ще бъде романтично, точно като по филмите и ще видите колко много любов ви чака. Истинската връзка, която ще промени в живота ви, идва скоро…

Дева

Любовта понякога идва в живота ни и ни обърква с това, че е истинската, а всъщност не е. В момента може и да се намирате във връзка, но сърцето ви подсказва, че това няма да е човекът, с когото ще прекарате остатъка от живота си. И все пак това изобщо не трябва да ви тревожи, защото още през март 2018 г. като светъл слънчев лъв, в живота ви ще се появи човек, който ще преобърне представите ви за истинска връзка. Ще е вълнуваща, но и спокойна, ще липсват дразгите и ще има много любов, разбирателство и приключения. Ще се „родите“ в тази нова връзка и ще поемете глътка свеж въздух, който ще ви даде сили и мотивация в живота.

Козирог

Не бъдете много строги към себе си. Провалите в любовта невинаги зависят от нас. През лятото на 2018 г. ще срещнете човек, който ще влезе много решително в живота ви. Няма да имате и миг покой от щастие. Нещата ще започнат да се случват много бързо и връзката ви ще напредне за нула време. До края на 2019 г. може да очаквате да създадете семейство. Щастието пътува към вас, само имайте търпение да го изчакате.

 

Източник: За жената