Начало КЛЮКАРНИК Миглена Ангелова събра погледите с деколтето, с което се появи-Снимка

Миглена Ангелова събра погледите с деколтето, с което се появи-Снимка

583

Миглена Ангелова е класическо потвърждение на поговорката, че „апетитът идва с яденето”, особено когато става дума за професионални предизвикателства.

След като миналата година стана Любимата звезда на България, Желязната лейди, както неслучайно наричат журналистката, вече успешно се изявява и като…

модел.

И то пред възторжения поглед на любимия си мъж! Дебютът й като модел бе не къде да е, а на откриването на Седмицата на модата в столицата (Sofia Fashion Week).

Пред препълнена зала в хотел „Маринела”, декорирана с 2000 хиляди ръчно сгънати оригами (във формата на птицата жерав – символ на мира, част от японската култура. Според легендата, ако направиш хиляда хартиени жерава, това, за което копнее сърцето ти, ще стане реалност, б.р.), естествен мъх и камък, тв водещата събра погледите, дефилирайки с фамозна дълга рокля в черно и червено с дълбоко деколте.

От нея разбираме, че уникалният тоалет е дело на известния ни дизайнер София Борисова и е от новата й колекция, показана в седмицата на висшата мода в Рим. „Близки сме със София от поне 17 години. От „Искрено и лично”. Тя гостува тогава като никому неизвестен дизайнер”, издава специално за народното издание Ангелова.

По мнението на Жени Калканджиева, която бе в публиката, тв водещата е минала „като истинска кралица по подиума” – нещо, което шестата по красота в света отлично знае, че не се учи в модните агенции, а трябва да идва отвътре. На първите редове в публиката не пестеше аплодисменти и усмивки и мъжът до Миглена Ангелова – от когото, както и самата тя наскоро сподели, черпи вдъхновение с пълни шепи.

На лъскавото събитие присъстваха още Нейно превъзходителство госпожа Сри Астари Расжид, посланик на Република Индонезия в България, Мистър Томас Столц, заместник-посланик на Австрийското посолство в България, звездният италиански коафьор Паоло ди Пофи, бизнес дамите Мая Косева и Ваня Червенкова, модните експерти проф. Любомир Стойков и Ива Екимова, хип-хоп изпълнителите Павел и Венци Венц, „Мисис Свят 2004” Румяна Маринова и още много звезди от модния и шоубизнес у нас.

 

Източник: За жената