Начало КЛЮКАРНИК Невена Цонева разкри как е успяла да свали толкова бързо килограмите след...

Невена Цонева разкри как е успяла да свали толкова бързо килограмите след раждането благодарение на тази напитка

502

Невена Цонева , която стана майка за пръв път това лято, си върна тялото на богиня доста бързо след раждането. Зад постиженията на звездата обаче се крият не само повече движение, но и тайна напитка, до която тя прибягва, когато килограмите започнат да я притесняват.

Като всяка една жена по време на своята бременност Невена трябваше да се прости с перфектните си форми.

За разлика от много свои колежки обаче после тя се раздели моментално с несъвършенствата благодарение на природен еликсир, който всеки би могъл да си приготви сам в домашни условия.

Тайната на тази чудодейна напитка е, че забързва метаболизма и по този способ тлъстинките се стопяват буквално неусетно. За да се направи въпросното питие, не са нужни кой знае какви усилия и инвестиции. Достатъчно е, като за начало, да се набавят ананас, краставица, прясна целина и свеж магданоз. От първия продукт ще ви трябва само три малки парчета, вторият се ползва изцяло, от третия се взима само една дръжка, а от магданоза – 1 с.л. листенца.

След като всички продукти се измият добре с вода, се надребняват и се пускат в блендер. Пасират се до получаването на течност, която трябва да се изпие възможно по-скоро. Гледайте това да се случайно най-късно петнадесет минути след приготвянето на еликсира, тъй като в противен случай тя няма да има търсения ефект. Другото, което е необходимо да имате предвид при употребата на тази напитка, е, че тя се приема на сутрин на гладно, шестдесет минути преди закуската. За да стимулира течността вашето отслабване, трябва да я приемате поне седмица. Разбира се, не бива и да се прекалява. Така че не ви съветваме да прибягвате до нея в продължение на месеци.

Тази напитка е витаминозна бомба. Освен че съдейства за по-бързото отстраняване на излишните килограми, тя подсилва имунната система и подобрява тонуса, казва Невена, цитирана от ЗдравноНет

 

Източник: За жената