Начало ЗДРАВЕ Разтрийте сода на ноктите си и гледайте какво се случва!

Разтрийте сода на ноктите си и гледайте какво се случва!

636

Можете да използвате тази супер здравословна съставка за лечение и профилактика на много здравословни проблеми, като: диария, киселинност, интоксикация от наркотици, метаболитна ацидоза и пептична язва.

Содата за хляб има много противосърбежни свойства и поддържа кожата здрава и блестяща.

Използвайте я, за да елиминирате ангина и настинки.

Също трябва да се знае, че содата съдържа натрий и може да попречи на хиперкалиемия, камъни в бъбреците и инфекции на пикочния мехур.

 

Старите лекарства със сода бикарбонат

Трябва да пиете сода за хляб с вода, за да облекчи болката в мускулите след тежка тренировка.

 

Можете да използвате и сода за хляб, за да унищожите гъбички на ноктите и премахване на замърсявания.

 

Ето какво трябва да направите -. Просто трябва да намажете сода за хляб с малко вода на четка и да търкате ноктите

 

Трябва да се опитате този прост трик, както и – просто смесете 3 супени лъжици сода за хляб, 1 чаена лъжичка сол, мента-етерично масло и малко количество вода. Киснете ги в продължение на близо 20 минути и сърбеж, миризма и болезненост ще бъде освободен.

Можете да използвате и сода за хляб, за да освежите дъха си -. Просто гаргара малко сода за хляб

Или, можете да използвате сода за хляб, за да си миете зъбите. Ето какво трябва да направите. Просто добавете малко върху четката за зъби и ще получите най-добрия начин да избелите зъбите!

 

Можете да използвате тази мощна съставка за намаляване на появата на акне, мъртва кожа.

Как? – просто използвайте скраб, направен от сода за хляб. Ето какво трябва да направите – просто трябва да се смесят една чаена лъжичка сода за хляб, една чаена лъжичка вода и след това разтривайте лицето си.

 

Също така, можете да облекчи ухапвания от насекоми, пчелни ужилвания, сърбеж от смрадлика, дъб и отровен бръшлян. Смесете сода за хляб и вода, което е отличен паста за ужилвания. Пригответе паста от вода и сода за хляб, за да отстраните херпеси и лезии.

Те ще изсъхнат бързо.

 

Домашна рецепта, за която медицински експерти казват, че най-добрият начин за намаляване на киселинен рефлукс е да се направи алкална среда в организма ви.

Ето какво трябва да направите – просто трябва да се съчетаят ¼ до ½ супени лъжици сода за хляб с 2 супени лъжици пресен лимонов сок. Можете да използвате ябълков оцет вместо това. Използвайте висока чаша и изчакайте пяната да се утаи и след това се прибавят 230 мл вода. След това, пие сместа.Това ще неутрализира рН, защитава от  стомашната киселина и намалява ацидоза.

 

Още домашни рецепти със сода за хляб

 

Трябва да се знае, че тази мощна съставка е тясно свързана с лечението на рака. Известният д-р Марко Симончини казва, че заболявания като диабет, гъбични инфекции и рак могат да бъдат лекувани и предотвратени чрез консумация на смес от меласа и сода за хляб.

 

Можете да се отървете от млечница с гаргара, смес от вода и сода за хляб.

Или, можете също да лекувате инфекции на пикочните пътища чрез приготвяне на напитка с 230 мл вода и ½ чаена лъжичка сода за хляб. Пийте го два пъти на ден.

 

Използвайте сода за хляб, за да намалите симптомите на тромбоза.

Ето какво трябва да направите – просто трябва да се съчетаят лимонов сок или ябълков оцет със сода за хляб.

 

Можете да използвате тази мощна съставка да се отървете от кандида.

Ето какво трябва да направите – просто трябва да се направи смес от топла вода и една чаена лъжичка сода за хляб и да го използвате. Тогава сърбежа ще спре.

 

Забележка:

Трябва да бъдете много внимателни, тъй като содата за хляб не се препоръчва за деца на възраст под 5 или бременни жени!

Бъдете внимателни при използването на сода за хляб с други предписани лекарства. Забележка: трябва да се консултирате с вашия лекар преди да започнете някое от тези лечения.

 

Източник: За жената