Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял намира дневника на Нур, стрелят по...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял намира дневника на Нур, стрелят по Ийт

596
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (11-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Иджлял, Синан и Мерт гледат филм. Иджлял е на мнение, че Мерт трябва да ляга и отива да повика Нур от пристройката.
В същото време Нур и Ийт продължават да спорят, като той ѝ заявява, че ако още днес не спре този сватосване, ще се погрижи още утре самият той.

Иджлял ги вижда и пита Нур какво е станало, а Нур се оправдава, че Ийт я е викнал, за да отиде при Мерт. Ийт излиза с колата и отива на брега на морето, за да излее всички свои чувства. Докато Нур говори с Иджлял, Елмаз я вика, за да изпрати гостите си. Иджлял е доволна от факта, че Нур ще се задомява.

Нур влиза в пристройката и заявява на всички, че няма да се омъжва. Майката и бащата на Хайдар мислят, че доста са притиснали момичето и ще дойдат да говорят друг път. След като си тръгват Нур заявява на Хафизе, че за нищо на света няма да я накарат на сила да се омъжи за Хайдар. На следващата сутрин на закуска Иджлял намеква пред цялото семейство, че Нур ще се омъжва. Айкюл е доволна, а Мерт я пита дали ще го изостави. Ийт е бесен и излиза набързо. Той пресреща Таяр на входа на имението и го предупреждава повече да не се весва, освен ако той не го е повикал.

Таяр си тръгва, а Хафизе пита Ийт каква вина има Таяр, за да го изгонят от имението. Ийт ѝ отвръща, това е между тях и да не се бърка. Назан и Айкюл се срещат в хотела, в който тя е отседнала с Джахит. Назан иска по-скоро да се върне в имението и заплашва Айкюл. Майката на Иджлял ѝ отвръща, че Ийт вече знае всичко, а Назан ѝ намеква, че Иджлял не знае коя е Нур. Емин кара Ярен към университета. Ярен разглежда снимки на гаджето си с друго момиче и се ядосва. Когато слиза от колата го вижда да разговаря с нея и му вдига скандал. Емин също се намесва и гаджето на Ярен се оттегля. Нур излиза чувствата си в дневник. Иджлял влиза в стаята и я вижда. Когато Нур отива при Мерт, Иджлял отваря и започва да чете. Синан я прекъсва и ѝ прави забележка да не чете чужди работи. Иджлял разбира, че Нур е силно влюбена в някого и ѝ става интересно да разбере в кого. Джахит чака Ийт да се появи във фирмата. Той си подава оставката, а Ийт я приема. Елмаз го настига и му заявява, че е откачил. Секретарката на Ийт му доставя подарък от куриер. Ийт веднага ѝ казва да се обади на охраната и да им каже да спрат куриера. Той обаче отдавна си е тръгнал. Когато Ийт отваря кутията вижда три патрона. Когато Назан разбира, че Джахит е напуснал семейната фирма, му вдига скандал. В дома на Козан Иджлял е викнала масажистка, за да се отпусне. Тя я пита дали е имала сестра, която гледа на кафе. Иска да разбере повече за тайнствената любов на Нур. Нур отива при Хафизе и ѝ обяснява, че няма да я омъжат на сила. Айкюл ги чува и влиза в кухнята. Нур ѝ отговаря хапливо, задето се намесва в разговора им. Нур излиза на двора и започва да плаче. Синан я вижда и се изпуска пред нея за дневника. Нур побягва към стаята, за да го скрие, а Синан я последва и ѝ обяснява, че Иджлял не е искала да го отваря. Помислила е, че е книга и било ѝ станало интересно. Нур скрива дневника в една от завивките в гардероба. Синан признава на Иджлял, че е казал на Нур за дневника. Иджлял е бясна. Гадателката идва в къщата на Козан. Иджлял казва на Айкюл да повика Нур да ѝ гледат на кафе. Ийт си тръгва от фирмата. Елмаз го забавя на входа, за да подпише един документ. През това време няколко коли минават покрай тях и започват да стрелят…

 

Източник: За жената