Начало КЛЮКАРНИК Елизабет II позволи на принц Хари да се ожени за жената от...

Елизабет II позволи на принц Хари да се ожени за жената от мечтите си, но само при едно условие!

455

Хората по света са в очакване на годеж и брак на принц Хари и американската актриса Меган Maркли. Но отношенията в кралското семейство не са толкова прости. Според вътрешни източници от западните медии, Елизабет II е одобрила избора на внука си, но само при едно условие.

Проблемът е, че Меган не е от благородно семейство и че момичето няма британско гражданство. Освен това тя е омъжена. Това е против закона, въпреки че историята знае изключения от правилата!

По този начин, ако принц Хари все още се осмелява да се ожени за Меган, той ще трябва да се откаже от всичките си права и няма да бъде в състояние да получи титлата крал в бъдеще.

Подобна история се случи и с бившия крал на Великобритания Едуард VIII. Той отказал трона и се оженил за разведения Уолис Симпсън. След това  по радиото обявил:  „Открих, че е невъзможно да се носи тежкото бреме на отговорността и задълженията на краля, без помощта и подкрепата на жената, която обичам.“

Надяваме се, че на принц Хари няма да се наложи да се откаже от титлата, както и ще може да се ожени за любимата си жена.

 

Източник: За жената