Начало КЛЮКАРНИК Приятелката на Тото му нанесе най- болезнения удар, но той си го...

Приятелката на Тото му нанесе най- болезнения удар, но той си го заслужи, не мислите ли?

438

Един от най-коментираните участници във „ВИП Брадър“ – Йонислав Йотов-Тото, вече би могъл да е с чиста съвест, когато казва, че няма приятелка. Яна Червенкова го е зарязала след очевадните му флиртове с Миглена Каканашева и Ваня Щерева в Къщата, пише „Галерия“.

Това твърдят източници, близки до Тото, като уточняват, че той все още не е наясно със статуса си на „необвързан“, но подозира за краха във връзката си.

Тези дни Биг Брадър постави на Тото ребром въпроса за приятелката му и отношенията му с Мегз и Ваня.

Подразнен от намесата в личното му пространство, рапърът все пак призна, че е скрил пред продуцентите за гаджето си. По думите му, идеята била на приятелката му, която по неясни подбуди го убедила да го играе сингъл в Къщата.

Тото призна пред някои съквартиранти още в първите дни, че отвън го чака половинката му.

 

Пред някои, но не пред всички. Сашка Васева бе тази, която не подозираше за семейния му статус и коментира флиртове му в Мегз и Ваня пред цяла България. Тото опита да замаже положението, като нарече отношенията си с двете дами чисто приятелски.

Гаджето му Яна обаче, с която живее вече 6 години, не може да бъде заблудена. „Кака Яна (така я наричат приятели – б.а.) добре познава Тото. Знае всеки негов жест и поглед и още в първите дни усети симпатиите му към Мегз и Ваня. Търпеше с надеждата това да е някаква стратегия, но той взе да прекалява. Най-много я нараниха жестовете му с пръст по дланите на Мегз“, разказва близка приятелка на Яна Червенкова.

Кака Яна все още не е изнесла багажа си от дома на Тото, тъй като се грижи за домашния им любимец – котката Клео. Пред близки обаче била категорична, че между тях всичко е приключило.

 

Източник: За жената