Начало КЛЮКАРНИК Тези 4 зодии са богопомазани до края на 2017: Ще осъществят мечтите...

Тези 4 зодии са богопомазани до края на 2017: Ще осъществят мечтите си, чака ги споделена любов

452

Четири зодии ще бъдат богоизбрани през следващата календарна година

Зодии, над които Бог е прострял ръка над тях, ще осъществят мечтите си, ще бъдат много щастливи, и за тях ще бъде успешна и много шеметна година. За тези четири зодии доброто вече е започнало.

Те ще се къпят в щастие, за тях мечтите няма да са мираж, всичко ще им се случва от раз, сега и веднага.

Сред тези четири зодии е и  Овена .

През 2017 г. най-сетне инатът ще бъде ползотворен и те ще постигнат две от целите си. Ще покорявате много върхове, ако не спирате да вярвате в себе си.

В личен план ще получете най-голямата изненада, за която дори не сте мечтали. Радвайте се, 2017 е вашата година, Овни!

За  Близнаците  ще бъде годината на споделената любов. Не се плашете и не бягайте от съдбата си. За тези, които вече си имат половинки, годината ще е на големите крачки и на големите решения. Взимайте, без да мислете. Ако сърцето говори, не се съмнявайте!

Везни  също ще е сред облагодетелстваната година. Ще осъзнаете, че няма невъзможни неща и сте способни на много повече, отколкото дори вие си мислете. За близки и приятели в много отношения ще сте център на вниманието . Това е вашата година, насладете й се!

Ще откриете нова страст. Дори и тези, които добре ви познават, ще се изненадате от това ваше умение.

Сред тези четири зодии и  Скорпиона  ще има изключително добра година. Не се ограничавайте се от целите, които си поставяте. Защото ще постигнете всичко, което сте си наумили. В работата си ще сте във фурията си. В личен план ще ви очакват много изненади, в хубавия смисъл на думата.

Ще се насладите на промени, от които ще ви се завие свят. В една от връзката ще сте ключова фигура, като ще разберете какво е да обичаш истински.

 

Източник: За жената