Начало ВЕСТИ Бременна и измамена: Вместо да мрази бившия, тя му благодари – ето...

Бременна и измамена: Вместо да мрази бившия, тя му благодари – ето защо

471

Когато научава, че съпругът й изневерява, тя минава през ада и след това прави обрат.

Красива и великолепна, но също така благодарна на съпруга си, който ѝ е изневерил, докато е бременна.

Това е нейната история, която споделя с всеки, ето тук.

„Бях омъжене от две години, когато разбрах, че съпругът ми ме мами от месеци. Беше точно три седмици след раждането на дъщеря ни, когато определено научих за връзката му с друга жена. И  вярвате ми или не, аз съм му безкрайно благодарна днес по лични причини.

Прелюбодеянието, което трае дълго време, е нещо лошо, което може да се случи в брака. В първия миг изпитах шок, когато научих, че съпругът ми от няколко месеца ме е мамил с друга жена. Ние бяхме млади родители, само с две години брак. По дяволите.

Съпругът в най-уязвимия ми период от бременността, и в още по-отседналия период след бременността, ме оставяше сама и се отдаде в прегръдките на друга жена.

Очевидно стана, че нещо не е наред, призна, че една година след сватбата е  загубил всички чувства към мен.

За мен беше тежък удар. Опаковах нещата си, взех дъщеря си и се върнах при родителите си. Година по-късно се разведехме. Това би трябвало да звучи като кошмар, но това беше най-доброто нещо за мен, което някога се е случило с мен!

Колкото и да е гневен, той вече е бивш съпруг и тя му е благодарна за тези три неща:

Защото той я накара да бъде човекът, който тя винаги искаше да бъде. Защото показа, че може да се бори и че никога няма да се предаде. И най-вече, защото я остави да бъде такъв човек пред дъщеря си и наистина да се срещне с нея.

Онова, което преживяваше, беше обществено, искаше да покаже на други жени, че не винаги трябва да се отчайват, че имат свои собствени основателни причини. Важното е да не се превърнете в жертва, бедна жена, на която някой е изневерил.

Всичко, което трябва да направите, е да го направите положително, и дори такива събития имат своя собствена добра страна. Счита се само, че всичко останало е без значение.

 

Източник: За жената