Начало ВЕСТИ Възрастна жена откри изгубения си брат след 60 години, а той се...

Възрастна жена откри изгубения си брат след 60 години, а той се оказа милиардер

374
Сподели

Невероятна история с щастлив край и неочаквана среща след десетки години се разиграва с Ида и Асгар.

Шотландката Ида Морланд (83) била на 11 години, когато родителите й осиновили две деца от Индия, където по това време имало война.

 

Едното от тях бил тогава 6-годишният Асгар Пател.  Децата се сближили много и заживели като нормално семейство.

За съжаление – до момента, в който след шест години биологичните му родители не го закарали обратно в Индия и не го пуснали да се върне до Англия.

„Това просто ми разби сърцето, в един момент той вече не беше с нас. Но животът продължи“, спомня си Инга и разказва, че връзката й с брат й продължила още пет години – двамата общували с писма, които си разменяли между континентите. Но в един момент Асгар изчезнал и то за 60 години.  „Един ден получих съобщение: „Ти ли си Ида Морланд?Асгар открил снимката ми от семейна сватба. Не можех да повярвам“, разказва Инга.

Тя била шокирана, когато разбрала, че нейният осиновен брат е всъщност милиардер. Асгар бил на 45-то място в класацията на Форбс и бил обявен за най-успешен индийски инвеститор за 2017 г.

Когато най-накрая Ида и Асгар се срещнали, си говорили като стари приятели и за тях това бил изключително емоционален момент. Първо Асгар пътувал до Шотландия и се срещнал със семейството й. Сега той планира да пътува със сестра си до Дубай, за да я запознае със своето семейство.

 

Източник: За жената