Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт предупреждава Хайдар да не се занимава...

Днес в Сега и завинаги: Ийт предупреждава Хайдар да не се занимава с Нур, Джахит и Ийт си прощават

543

Вижте какво ще се случи днес (12-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Ийт е добре след стрелбата. Гледачката казва на Нур, че сърцето ѝ пламти от любов.

Айкюл се опитва да излезе от ситуацията и кара всички да излязат на въздух. Хафизе идва и съобщава на всички за стрелбата по Ийт.

Пускат новините. Нур се разплаква и излиза. Среща Елмаз и я разпитва. Елмаз ѝ отвръща, че Ийт е добре. Иджлял иска да отида при Ийт, но Айкюл не ѝ позволява. Ийт дава изявление пред медиите за покушението срещу него. Джахит и Назан също идват в имението. Ийт се прибира и първа го посреща Нур, която го кача на вратата. Пита го как е и му споделя, че много се е притеснила за него.

В същото време идва Иджлял и прегръща мъжа си. В пристройката Нур казва на Хафизе, че ще каже лично на Хайдар, че няма да се омъжи за него. Нур се вбесява от държанието на Хафизе и отива да попита Елмаз какво става. Нур подозира, че Елмаз е говорила нещо на леля ѝ. В яда си Нур удря Елмаз. Хафизе влиза и ги ратървава. Нур отива в имението и среща Ийт. Тя му хваща ръката и го пита дали е добре. Той започва да я гали и я пита дали е плакала заради женитбата. Тя не му отговаря. Докато двамата разговарят в коридора, Иджлял и Айкюл излизат от стаята и виждат как Нур се отдалечава от Ийт.

На следващия ден Ийт отива пред дома на Хайдар и го изчаква да тръгне за работа. Двамата отиват на брега на Босфора. Там Ийт го предупреждава да не се занимава повече с Нур и че тя не иска да се омъжва за него. Елмаз вика Ийт да отива във фирмата, но той ѝ отвръща, че е зает. Нур се извинява на Елмаз за шамара. Елмаз ѝ казва, че щом я е ударила, нищо добро не я чака. Ийт отива в един автосалон и си спомня детството с Джахит. Ремонтира една от любимите си коли. Разие се обажда на Хафизе и ѝ казва, че годеж и сватба няма да има и се отказват от Нур, заради заплахите на Ийт към Хайдар. Хафизе се вбесява и отива в градината при Нур да ѝ и иска сметка. Иджлял и Айкюл чуват разпрата и Айкюл им нарежда да отиват да се карат в пристройката. Не иска да чува викове в къщата. Джахит също отива в автосалона при Ийт. Двамата братя си прощават и се прегръщат…

 

Източник: За жената