Начало ВЕСТИ Камериерка разказва: Проверявах стаите, когато чух необичаен звук – жена плачеше силно,...

Камериерка разказва: Проверявах стаите, когато чух необичаен звук – жена плачеше силно, търсейки помощ

387
Сподели

Камериерките са истинските герои на хотелиерската индустрия. Хората, които са заети денонощно, за да поддържат вашата хотелска стая чиста и безупречна, вероятно работят на една от най-трудните позиции в бизнеса.

Многото часове труд, ръчната работа и понякога абсурдните искания, с които тези служители се занимават ден след ден, са удивителни.

Особено когато става въпрос за камериерките, които работят в Дубай . Анонимни работници от бранша разкриха за The Hotel Show Dubai някои от най-странните случки от кариерата си в луксозните хотели в Обединените арабски емирства . Някои от историите им включват почистване на дизайнерски чанти на стойност около 26 хиляди долара, както и намирането на близо 3 хиляди долара, случайно оставени под леглото от гост, посочва Daily Mail, цитиран от trafficnews.

Друга камериерка се сблъсква с гост, който твърди, че е алергичен към килима и настоява той да бъде сменен. Друга помага при раждане, когато бременна гостенка получава родилни болки в стаята си.

„Проверявах стаите, когато чух необичаен звук – жена плачеше силно, търсейки помощ. Обадих се на колега, заедно влязохме в стаята и открихме, че тя е на път да роди. Обадихме се за още помощ, но в крайна сметка тя роди в хотела“, разказва камериерката. Експерт по гостоприемството отбелязва за The Hotel Show:

„Резултатите показват точно защо огромните международни камериерски екипи на Дубай са гръбнакът на световната водеща ваканционна дестинация.“

 

Източник: За жената