Начало КЛЮКАРНИК Късметлии сте, ако имате връзка с тези 2 зодии: Верни са до...

Късметлии сте, ако имате връзка с тези 2 зодии: Верни са до живот, харесва им да са в дълга и стабилна връзка

506
Сподели

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта – разочарование или безгранично щастие. Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят и това е най-голямата сила, която притежаваме.

За някои тази смелост се отплаща щедро, ето и кои са големите късметлии:

Телец

Телците са верни до живот! В същността им е заложено да бъдат само с един човек и никога не си позволяват да престъпват принципите си относно това. Човечни са и винаги подкрепят половинката си, каквито и изненади да им поднесе връзката. Телците могат да дадат много на партньора си. Когато са във връзка се раздават напълно и успяват да получат пълното доверие на човека до себе си. Точно за това те никога не биха си позволили да го разочароват. Представителите на тази зодия знаят добре как да накарат половинката си да се чувства специална. Ако имате връзка с Телец, очаквайте тя да е много спокойна и да продължи много дълго време.

Скорпион

Хора, на които можеш да разчиташ! Отговорни са и поемат нещата в свой ръце – както във взаимоотношенията ви, така и в отговорността за дома. Скорпионите имат силно развито чувство за лидерство, макар и да не го показват. Представителите на тази зодия обичат без да парадират с това. Не държат да правят и да получават романтични изненади, но това не значи, че не ви обичат. Самият факт, че са с вас е най-голямото доказателство, което могат да дадат. Скорпионите се сериозни партньори и им харесва да са в дълга и стабилна връзка. Ако не сте готови за такава, по-добре поговрете, защото е много вероятно в мислите им вие вече да сте заедно завинаги.

 

Източник: За жената