Начало ЗДРАВЕ Малко момче сложи в уста пръстите си, по които имаше канела и...

Малко момче сложи в уста пръстите си, по които имаше канела и за минути се случи най-лошото

415
Сподели

Съкрушена майка, чието дете починало, споделя тази история с всички родители по целия свят. Тъй като грешката, направена за няколко секунди, може да струва живот.

Малкият Матю Редърд, както всяко дете, обичал да изследва и да търси в къщата. Един ден в кухнята отворил рафта с подправки. Докато ровичкал, малко от канелата залепнала за пръстите му, а после той сложил ръка в устата си.

Започнал да кашля и после да се задушава.   Матю получил пристъп и майка му извикала „Спешна помощ“. Два часа по-късно в болницата, момчето умира.   Шокът, причинен от канела, е причина за смъртта му.

Майка Браяна твърде късно извлякла поуката, но сега моли родителите да бъдат внимателни. Канелата е във всеки дом, но трябва да се внимава къде се съхранява.   Канелата е опасна. Може да причини задушаване, а в случай с малко дете, дори смърт.

В момента интернет има популярно предизвикателство, наречено канелогично предизвикателство. Това е опит да се погълне цяла чаена лъжичка канела за по-малко от минута.   Досега има няколко проблема с колапс и дишането.

 

Източник: За жената