Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур вижда Ийт и Иджлял в интимен...

Днес в Сега и завинаги: Нур вижда Ийт и Иджлял в интимен момент, Елмаз намира сватбените снимки на Нур и Ийт

381
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (13-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Вечерта Нур чака Ийт да се върне, за да му поиска сметка за Хайдар. Ийт ѝ заявява, че трябва по-скоро да кажат истината на Хафизе за сватбата им, защото от ден на ден става все по-зле като го крият.

Нур отвръща, че Хафизе и Иджлял няма да понесат истината. Ийт уверява Нур, че няма да направи нещо, което не иска. След това я хваща за ръката и двамата се качват в колата. Той продължава да я милва по лицето, а тя не се дърпа. Иджлял се подготвя за утрешния ден. Тя се гласи за годишнината от сватбата си с Ийт. Чуди се и пита Айкюл дали Ийт ще се сети за него и дали в миналото ѝ е правил изненади. На следващия ден Айкюл отива при Мерт и нарочно натъртва пред него, че днес майка му и баща му имат годишнина.

Детето е радостно, а Нур се натъжава. Ийт отива при Хафизе и ѝ казва, че не е заплашвал Хайдар, а просто е искал да го опознае, тъй като Нур е специална за него и не иска да се омъжва за човек, когото не обича. Тя е бавачката на Мерт. Елмаз ги подслушва и не вярва на думите му. Тя е сигурна, че между Нур и Ийт има нещо повече. Назан и Джахит се връщат в имението. Ийт ги посреща, но не иска да разговаря с Назан. Прегръща брат си. Иджлял и Айкюл подготвят романтична вечеря за Ийт и споделят с Назан и Джахит.

Нур ги слуша отстрани, докато храни малкия. По-късно Иджлял я вика в стаята си, за да ѝ помогне в избирането на тоалета. Вечерта Ийт се прибира, но е забравил за годишнината. Иджлял не му се сърди, а Мерт се затичва към него и го поздравява. Ийт се чувства неловко пред Нур. Иджлял води Ийт в хола и двамата танцуват пред всички. Нур им честити. Иджлял я вика на масата да храни Мерт, докато празнуват. Синан се оттегля, а Мерт иска Ийт и Иджлял да видят изненадата, която са подготвили с Айкюл за тях. След като изглеждат видеото с любими моменти, Ийт казва на Иджлял, че има важна работа и трябва да се оттегли. Отива в кабинета си, а Иджлял побеснява от поведението му. Айкюл има план за вечерта и ѝ го казва. Назан ги подслушва. Ийт разглежда снимки от сватбата си с Нур в кабинета. Айкюл отива при него и му казва, че трябва да си почине и че знае, че не му е лесно с Иджлял. Съветва го да отиде в хамама и да се отпусне. Ийт ѝ отвръща, че чака Елмаз да му донесе важни документи. Айкюл си измисля, че Елмаз ги е забравила. Ийт отива в хамама, а когато Елмаз идва в имението, Айкюл ѝ казва да остави документите в кабинета на Ийт. Назан чука на вратата на Нур и ѝ казва, че Мерт си е забравил играчките в хамама и да ги събере и донесе. Елмаз е в кабинета на Нур и милва снимката му. Тя отдавна е влюбена в него и се пита защо не я забелязва. Тя отваря един от шкафовете и вижда сватбените му снимки с Нур. Ийт се къпе в хамама, а Иджлял слиза при него и се съблича. Тя започва да го прегръща и гали. Нур също слиза за играчките на Мерт и ги вижда двамата. Ядосва се и бута нарочно един от свещниците, за да им провали вечерта. Иджлял излиза и я вижда. Вбесява се и започва да крещи с какво прави ги е наблюдавала. Айкюл слиза да види какво става, а Назан е радостна, че е планът ѝ е проработил. Елмаз снима с телефона си снимките на Нур и Ийт. Нур се заключва в стаята си, а Иджлял се качва разярена, за да ѝ поиска сметка.

 

Източник: За жената