Начало КЛЮКАРНИК ВИП-овете се хванаха за гушите: Ето с какво Мегз вбеси шеф Петров

ВИП-овете се хванаха за гушите: Ето с какво Мегз вбеси шеф Петров

418

Поредната мисия в Къщата на ВИП брадър   Манастирът Нови хан  е пред тотален провал. Вместо да смири съквартирантите и да ги обедини около идеята за отричане от изкушенията и слабостите, ВИП-овете се хванаха за гушите.

Капризите на Мегз , чийто връх взе отказът й да носи оранжевите монашески одежди, нажежи до червено страстите. Първа й скочи Енджи Касабие . Тя не издържа и я нахока, че проваля не само мисията, но че е нетърпима и досадна като муха. Енджи дори отиде до Изповедалнята, за да се оплаче пред Биг брадър, че Мегз използва шоуто за лични користни цели – да си рекламира дрешките, които прави, предаде „Пик“.

Словесната престрелка обаче бе най-яростна между вечно недоволния шеф Петров и шивачката, претендираща да е дизайнер Мегз.

„Ти си в делириум, моето момиче!  Ти си птеродактил! Смотан абориген! Не си се развила. От 30 дена седиш като едно чучело на бостан. Хората си развиха чувствата. А ти седиш като чучело на бостан и си мислиш, че си много важна, защото пазиш гаргите!“, нападна я топ готвачът.

„Ти не си режи ноктите на масата, на която ядем, бе!“, разкрещя му се Мегз. Шефът обаче не се трогна от истеричните й крясъци и продължи със словесната канонада:

„Ти си един изрод! Толкова си тъпа! Аз няма да говоря с малоумни хора!… Бягай от мене, смешко! Отивай да си седиш като чучело на бостан! Там ти е мястото! Как за 30 дена не израсна малко, бе! Ще потъне шоуто заради тебе! Бил съм груб! Ама какъв да бъда с едно чучело, бе?!“

 

Източник: За жената