Начало КЛЮКАРНИК Има една зодия, която може да съблазни всеки, успява да завладее почти...

Има една зодия, която може да съблазни всеки, успява да завладее почти всяко сърце, до което се докосне

278

Любовта е трудна игра и въпреки, че всички знаем правилата, не успяваме да я спечелим. Има една зодия, която обаче успява да завладее почти всяко сърце, до което се докосне.
И това е зодия…

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са изключително сензитивни и усещат хората, които стоят срещу тях. Това е и начинът, по който разбират дали усилията им си струват или обектът на техните желания не проявява интерес към тях. Усетът им към хората им помага и да разберат какво се върти в ума им, какво искат и какъв е начинът да влязат под кожата им.

Близнаците имат две лица, които използват умело. Едното е миловидно и на пръв поглед напълно безобидно. Поведението им е безупречно, но до моментът, в който не усетят, че другата страна започва да свиква с доброто им отношение…

… тогава показват и другото си лице – увереността. С нея те вдигат високо глава, затварят сърцата си и очакват отсреща сериозно да се потрудят за тях.

Този двоен подход запазва за дълго време интереса от страна на противоположния пол. Те искат да разгадаят какво наистина се крие в душите на Близнаците и искат истински да се докоснат до голата им същност.

Близнаците са опасни чаровници, които в никакъв случай не бива да подценявате!

 

Източник: За жената