Начало КЛЮКАРНИК Кейт Мидълтън потъна в земята от срам след този скандал в семейството...

Кейт Мидълтън потъна в земята от срам след този скандал в семейството й! Ето какво се е случило

434
Сподели

Кейт Мидълтън се черви от срам и стои далеч от обществения живот не само заради бебето. Съпругата на принц Уилям има доста сериозни основания да се притеснява — собствения й вуйчо за пореден път я направи за смях.

Гари Голдсмит е добре известен като черната овца на клана Мидълтън .

Той е бохем, със склонност към скандални изцепки. И дори факта, че и двете му племенници се омъжиха за високопоставени и влиятелни мъже, не го спира.

По последни данни той е задържан в полицията, след като нанесъл побой над съпругата си Джули — Ан по време на пиянска свада. Според докладите той е изоставил жена си в безсъзнание, на тротоара пред дома им, след като я ударил в лицето с юмрук.

Госпожа Голдсмит е била приета в болницата, а след това се прибрала без много шум у дома си. Все още няма информация какво се е случвало по време на разправията между двамата, но се говори, че става въпрос за дрога.

Анонимни свидетели твърдят, че благоверната му вдигнала скандал, тъй като установила, че той носи наркотици в себе си. Свадата бързо преминала в бой, при който жената била сериозно ранена и изоставена на земята.

Гари Голдсмит отдавна е повод Кейт и Пипа да се червят от срам. При все това и двете не могат да игнорират скандалния си роднина, колкото и да искат. Според слуховете, на сватбата на Кейт Мидълтън той отново дал повод тя да се черви от неудобство. А след последните му издънки, поканите за гостуване в двореца вероятно ще секнат окончателно.

Самата Кейт била потресена, когато научила новината. Херцогинята винаги се е стараела да покаже, че семейството й притежава нужната класа, за да се сроди с кралското семейство. А придворните й я успокояват, че не е сама — Меган Маркъл също има скандални роднини, от които да се черви.