Начало КЛЮКАРНИК Десислава Радева смени визията, също като Мелания Тръмп-Вижте с какви костюми се...

Десислава Радева смени визията, също като Мелания Тръмп-Вижте с какви костюми се появи на официална визита

422

Съпругата на президента Румен Радев отново го придружи по време на задгранична визита – този път за среща с държавния глава на Азербайджан.

Десислава Радева, която обикновено може да бъде видяна на светски събития с рокли, този път бе избрала костюми, включващи панталон и сако.

При пристигането си в страната, първата дама впечатли с елегантен черен костюм, съчетан с бяла риза. За срещата си с президента на Азербайджан и неговата съпруга, Десислава Радева отново избра панталон, който този път съчета със сако с флорални мотиви.

Азербайджанската първа дама, която се придоби международна популярност като една от най-стилните и красиви президенстки съпруги, бе избрала пола в бяло и черно, както и елегантно сако.

Светските наблюдатели веднага намериха съответствие в избора на тоалет на Десислава Радева с този на Мелания Тръмп, която предпочете костюм за среща с канадския премиер Джъстин Трюдо и съпругата му.Общото между двата тоалета са панталоните-дълги и покриващи голяма част от обувките им, както и вталените сака.

 

Източник: За жената