Начало ВЕСТИ Веднъж седмично той купува кафе на бездомник. Един ден се случи нещо...

Веднъж седмично той купува кафе на бездомник. Един ден се случи нещо неочаквано!

279

Живее в малък град. Всяка събота сутрин обича да се разхожда из парка, след което закусва в любимото си кафене.

Недалеч от входа е обикновено е бездомникът Даниел, който продава списания с отстъпка.

След закуска Джо често разменя по няколко думи с бездомните и, ако е възможно, им дава пари. И с настъпването на студено време той започна да купува на Даниел горещо кафе.

Една събота, Джо Уилсън, както обикновено, отишъл в кафенето за закуска. Когато поискал сметката, сервитьорката отговори, че вече са платили за всичко. Озадачен Джо излезе на улицата, където вижда светещото лице на Даниел.

Оказа се, че бездомникът си купил билет от лотария с незабавна печалба, в която спечелил 20 паунда. Решил да направи добро на човека, който винаги го подкрепя редовно. Познавайки навика на Уилсън, той реши да плати за традиционния му съботен обяд в Old Salty’s.

Един развълнуван мъж разказа за случилото се на неговата Facebook страница. Той моли хората, които минават покрай Даниел, да си купят списание или просто да го поздравят и да се усмихват

Това е толкова добро, че винаги се връща стократно на този, който го е извършил. И ако тази история е докоснала душата ви, я споделяте с приятелите си./За жената