Начало КЛЮКАРНИК Днес в „Сега и завинаги“: Нур и Ийт се скарват, Елмаз пише...

Днес в „Сега и завинаги“: Нур и Ийт се скарват, Елмаз пише анонимно писмо, Иджлял тършува в стаята на Нур, тя се прибира

402
Сподели

Прочетете какво ще се случи днес (17-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур споделя на Ярен, че любовта ѝ към Ийт се е превърнала в омраза в момента, в който е научила за съществуването на Иджлял. Допълва, че за първи път споделя с някого болката си, а Ярен ѝ отвръща, че за първи път чува такава история.
Нур я разпитва дали си има половинка и че умее да пази тайна.

Синан се чуди защо Айкюл иска да задържи омразната за нея Нур в имението. Айкюл го пита точно той ли ще ѝ търси сметка. Синан ѝ казва, че се радва, че Нур е тук. Пред това време Назан ги подслушва. Когато Синан отваря вратата вижда Назан. Аюкюл се вбесява, че отново е подслушвала зад вратата.

Айкюл пита Синан какво прави освен да върти интриги. Намеква му да започне работа във фирмата при Ийт, но Синан е против.

Нур благодари на Ярен за разговора. Сестрата на Ийт се качва в колата при Емин. Двамата започват пак да се заяждат.

Нур вижда шофьора на Ийт, който ѝ казва, че я очаква. Нур се качва в колата и тръгва към мястото на срещата.

Ийт намира подслушвателните устройства в кабинета си. След това тръгва за срещата си с Нур. По пътя вижда Елмаз, която без да иска бута снимките от сватбата му с Нур.

Ийт не успява да ги види, а Елмаз ги събира бързо.

Нур пристига на морето. На същото място, където с Ийт са се оженили. Той е приготвил романтичен обяд на плажа.

Айкюл чува как Назан отново клюкарства по телефона и се ядосва. Взима го и нахоква отсрещната страна. Назан и Айкюл отново се спречкват.

Назан отива в стаята на Иджлял, кроейки следващата интрига. Намеква ѝ, че Синан е влюбен в Нур и ѝ препоръчва да ги сватоса.

Нур и Ийт се скарват и Ийт ѝ казва да си излее цялата болка. Нур му отвръща, че иска да обърне цялата маса върху него. Ийт я води до постройката, в която са се венчали. Започва да хвърля камъни и да чупи всичко. Нур също го последва и двамата сриват да основи мястото с усмивка на лице. На двамата им олеква…

По-късно сядат и отново разговарят за живота, за Иджлял, за Айкюл и Мерт. Нур понечва да го целуне, но се дърпа бързо и го нахоква. Ийт започва да ѝ се смее и да я дразни, че тя първа е тръгнала да го целува.

Елмаз пише анонимно писмо до Айкюл и в плика праща сватбените снимки на Нур и Ийт. Дъщерята на Хафизе е решила да изнудва майката на Иджлял.

Иджлял отива в стаята на Нур, за да намери дневника и да разбере за Синан ли са били любовните ѝ слова. Обръща цялата стая нагоре с краката, но не намира нищо.

Нур и Ийт се прибират и тя го пита дали всеки път ще се срещат тайно. Ийт се шегува и ѝ казва, че иска да се среща тайно със съпругата си.

Елмаз забелязва, че Нур и Ийт се прибират един след друг.

Докато Иджлял тършува в стаята на Нур, тя се прибира и я вижда. Иска да говори с нея, но Иджлял отново се държи грубо. Нур ѝ заявява, че е права да ѝ се сърди и че ѝ се извинява. Иджлял я пита защо след като я гонят от имението тя не си тръгва. Нур се оправдава, че е дала дума на Мерт. През това време в стаята идва и Ийт…

 

Източник: За жената