Начало КЛЮКАРНИК Е СЕГА ВЕЧЕ ВБЕСИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! СТЕФАН НА ГАЛА СЕ ИЗГАВРИ ГРОЗНО...

Е СЕГА ВЕЧЕ ВБЕСИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! СТЕФАН НА ГАЛА СЕ ИЗГАВРИ ГРОЗНО С НАЙ-СМЕЛИЯТ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН В ТЕЖКИЯ МУ МОМЕНТ!

369

След като стана ясно, че Кубрат Пулев – Кобрата няма да може да се боксира срещу Антъни Джошуа заради появила се контузия, веднага темата започна да се коментира от всеки.

Стефан на Гала не остана по-назад и реши, че е достатъчно добър да се изправи срещу тъмнокожия спортист Уж на шега той разви диалог с негов приятел, на който съобщава, че няма друг изход и точно той трябва да смени Пулев в битката на ринга.

„С тази травма Кубрат не може да се бие.

Готов съм за нацията, ще отивам да ни отсрамя. Ковчегът ще бъде красив“, това заяви Стефан, естествено в кръга на шегата.

Водещите казаха, че съжаляват, че мачът няма да се състои. Предположиха, че Спас/Александър е продал част от билетите за мача на фенове и след още няколко шеги приключиха темата за момента.

Както информирахме късно снощи окончателно стана ясно, че Кобрата има тежка контузия и няма да може да се изправи срещу Джошуа на планирания на 28 октомври боксов мач. Вече е ясно, че на мястото на Кубрат Пулев ще застане Карлос Такам. Кубрат Пулев се бори три години за шанса да бъде претендент за световната титла от страна на IBF. /bradva