Начало КЛЮКАРНИК Ето кой залюби бившата жена на Илиян и гледат заедно сладкото момченце...

Ето кой залюби бившата жена на Илиян и гледат заедно сладкото момченце на певеца (снимка)

381

Бившата жена на фолк певецът Илиян – Камелия Радева се залюби с вратарят на ‚Дунав“ Русе Мартин Луков Бившата танцьорка не страда доста и си хвана ново гадже. „Наистина сме с Камелия от известно време.

Чувстваме се перфектно. Искам да кажа едно голямо благодаря за времето, което прекарахме заедно, докато бях контузен.

Тя беше плътно до мен всеки ден и помагаше с каквото може. Обичаме се и сме много щастливи заедно, но за сватба въобще не сме коментирали“, призна Мартин.

24-годишният страж дори се грижи за малкия Ицо, детето, което Камелия има от проваления си брак с Илиян.„Разбираме се с нейното момче, Той е голям сладур, играем, ритаме топка. Когато има мачове на„Дунав“ винаги следи. Съвсем нормално е да искам свое дете един ден, но не бързаме“, разказва пред „България днес“ Луков. Той отрече да има конфликти с бившия мъж на Камелия. Дори каза, че не се познават лично. „В добри отношения сме с Камелия заради детето. Всеки си гледа своя живот вече. Въобще не ми се говори по тази тема, защото някои хора си правят име на мой гръг“, казва Илиян. На въпроса дали одобрява, чеМартин се грижи за сина му, фолкпевецът отговори: „Без коментар“./За жената