Начало ВЕСТИ Последните осем месеца малкият Габриел през цялото време бил в синини и...

Последните осем месеца малкият Габриел през цялото време бил в синини и рани, защото баща му жестоко издевателствал

220

В Лос Анджелис 37-годишният Исауро Агире в продължение на няколко месеца жестоко пребивал и се гаврил с деветгодишния си доведен син.

Той например гасял цигари върху кожата му, както и го карал да яде своите екскременти.

 

Майката от своя страна знаела какво се случва и не проявявала никаква милост, пише „Дейли Мейл“.

Исауро Агире живеел заедно със своята партньорка Пиарл Фернандез и нейния син Габриел в апартамент в Палмдейл в Лос Анджелис и все още следователите изясняват как така социалните служби не са забелязали, че в това семейство се случва нещо странно. Последните осем месеца малкият Габриел през цялото време бил в синини и рани, защото баща му жестоко издевателствал над него.

 

Причината била, че мъжът смятал, че детето ще се превърне в гей, когато порасне. Злодеят даже карал детето да се облича в женски дрехи, да повръща и да изяжда повръщаното отново. Веднъж момчето не издържало и просто изпаднало в безсъзнание. Докато родителите му изверги се чудели какво да правят, сърцето на Габриел спряло да бие.

Лекарите съобщили в полицията за това, което са видели и веднага било заведено дело.  Арестуваният втори баща и адвокатът му твърдят, че убийството е било непредумишлено.

При това извергът уверява, че не е искал да убива момчето, а само да го възпитава и „да изгони гея от него“. Агире твърдял, че доведеният му син бил с нетрадиционна ориентация, но според прокурора по делото това не е било вярно. Той смята, че Агире сам е преобличал починалото дете в женски дрехи. Очаква се в най-скоро време съдът да се произнесе каква ще бъде присъдата за престъпника.

 

Източник: За жената