Начало КЛЮКАРНИК Вече не крие връзката си-Новата любов на Цеци Красимирова-Снимка с баровеца

Вече не крие връзката си-Новата любов на Цеци Красимирова-Снимка с баровеца

279

Таутираната като комикс манекенка Цеци Красимирова се отдаде на кръчмар-милионер. Красавицата от Мездра е новото гадже на ексцентричния бизнесмен Стефан Стефанов, собственик на култовия „Буда бар” в Лондон.

Заведението, любимо място на световния елит, се намира в сърцето на английската столица, където живеят британците със синя кръв.

Изгората на Константин Димитров – Косьо Самоковеца и на Георги Иванов – Гонзо е влязла под кожата на милионера, който също е фен на рисунките по тялото, докладва запознат с актуалната любовна афера.

„Двамата вече не крият връзката си. Преди седмица баровецът беше за малко в София и веднага се появи с новата си бройка.

Цеци пък не спира да му се сваля, то не бяха гушкания, не беше натискане по сепаретата”, скицира случката очевидецът на публичния петинг. Софийският хроникьор докладва, че Стефан е Цеци имат отношения вече повече от година, но досега са пазели взаимоотношенията си далече от любопитни очи. Клюката носи, че кръчмарят-милионер бил готов да узакони любовта им с подпис в ритуалната зала, пише „Таблоид“. Интересен факт е, че преди не повече от година Стефанов бе забъркан в любовна афера с бившата изгора на Благо Джизъса – Палома Митева. Упорито се носеха слухове, че малката Митева е завъртяла сериозно главата на бизнесмена и че дори почивката й в Лондон е била финансирана лично от него, за да му гостува за малко. Запознати твърдят, че в личния заключен профил на Стефанов е имало и снимки, където двамата обменят ласки.

 

Източник: За жената