Начало КЛЮКАРНИК Дамите с тези имена са благословени-Положителната енергия, която носят, ги прави победителки

Дамите с тези имена са благословени-Положителната енергия, която носят, ги прави победителки

387
Сподели

След изучаване на свойствата на женските имена , анализаторите заключили, че някои имена са в състояние да донесат късмет! Специално за нашите скъпи читатели, ние сме подготвили селекция от имена с много силна енергия . Разберете какви тайни крият!

Александра

В превод от гръцкото име Александра означава „смела“, „защитничка“.

Собственичката на името и самоуверена, и надарена със силен характер. Момичетата със същото име, правят успешна кариера и често заемат високи позиции. Комбинацията от естеството на твърдост с женственост и милост може да осигури отлична женската съдба на Александра. Енергията на това име е едно от най-мощните.

Анна

Една от онези личности, които съчетават най-невероятни функции. Анна е състрадателна, грижовна и весела, но това не пречи тя да бъде силна и непреклонна по характер. Тези 5 женски имена са любими на българските мъже Кои са любимите женски имена на българските мъже и с какво ги свързват? Това са любимите женски имена, които винаги правят впечатление … Прочети повече Анна – жената, на която наистина може да се разчита. Невероятната сила на това име е привлякла огромен брой фенове, и не напразно! Ани ще бъде отлична поддръжка и подкрепа за съпруга си.

Виктория

Дами със същото име, имат борбен характер и силна енергия, тъй като в превод от латински победа означава „победа“, „победител“.Често Виктория избира професия, в която резултатът от работата ще зависи единствено от личните й усилия. Понякога Виктория я обхваща нерешителност, присъщи са й съмнения за всички важни събития в живота. Ето защо съпруг избира много дълго и внимателно. Нужен ѝ е силен човек, за да й помогне да станете по-уверена.

Ирина

Ирина много практична и има аналитичен начин на мислене. Но това не означава, че бъдещата й кариера ще бъде свързана с номера и изчисления. Просто Ирина много добре знае какво иска от живота. Ирина може да бъде добър дипломат, или психолог, тя е в състояние да чувства настроението на събеседника и да се възползва от това. За Ирина животът е пълен с интересни събития. Представителките на нежния пол със същото име, няма да си седят у дома и скучаят, тя смело излиза да посрещне новите предизвикателства и открития! Името ѝ съчетава качества като твърдост, бодрост и всеотдайност.

Mарина

Mарина не е една от тези, които се лутат около емоциите си. Собственичката на името умело крие чувствата си и ги минава през ситото на разума. Често, всички мечти на лидерство и желание водят Марина да държи сърцето си и не напразно Марина може да изгради блестяща кариера! Тя почти никога не се оплаква от здравето си и предпочита да издържи до последно, за страх от показване слабост. Mарина е с присъщи черти като любов към свобода и независимост. Ако ви харесва тази статия за най-силните женски имена, споделите с приятелите си!

 

Източник: За жената